Petice proti obsazení resortu školství Jihočeského kraje KSČM

Nepřihlášený uživatel

/ #4119

2013-02-23 02:06

Ano, komunistický režim byl ubohý (a opravdu jsem v něm nesměl cestovat, pracovat v oboru atd.) -ale ve srovnání s mediální totalitou ODS a TOP, v níž žijeme dnes, to byl takřka ráj.
Špína a bezdomovci, hlad a lidé, kteří umírají na ulicích, kriminalita a nemocnice, kde se umírá bez pomoci, exekutoři, opakující se hospodářské krize, úchylné a pološílené třeboňské děti, které pro zábavu uštvou učitelku - to jsme si v roce 1989 vůbec neuměli představit. Jestli se za něco v životě doopravdy stydím, a jestli je něco, za co se budu svým dětem a vnoučatům donekonečna omlouvat, potom je to fakt, že jsem byl 17. listopadu 89 jako student na Národní třídě, že jsem rok před tím na protest vystoupil z SSM, že jsem půl roku před tím podepsal Několik vět, že jsem se opravdu snažil, aby ten slušný režim skončil... Byli jsem mladí a blbí - skoro tak blbí, jako ty děti z Třeboně, které se nechaly naverbovat do téhle sadistické akce politika KDU-ČSL Hellera... Ale tak sadistické a fašistické chování jsme opravdu neměli...
Slušní lidé (a jsem si jistý, že VŠICHNI slušní lidé) zažívají při setkání se studentem gymnázia v Třeboni jeden jediný pocit: štítivost a nutkání zvracet.
Ano, být studentem z Třeboně je ostuda na celý život a cejch - ale vypálili si ho sami.