Petice proti obsazení resortu školství Jihočeského kraje KSČM

MIP

/ #4124 Komunista nemůže ani otevřít hubu aniž by lhal

2013-02-23 11:51

Demagogický blbečku! Osmihodinová pracovní doba (někde) byla vybojována dávno dříve, než spolek největších grázlů se dal dohromady pod jménem komunisti (vybojována parlamentní cestou, žádným komunistickým terorem). A za těch komunistů vypadala "osmihodinová" pracovní doba tak, že po ní následovala ve "volném čase" pracujícího "dobrovolná" brigáda - zadarmo, samozřejmě(to je skutečný vynález komunistů !)O stupiditě tvrzení, co vybojovali komunisti pro "nezaměstnané" nemá cenu ani mluvit... Ostatně, podle toho, za co bojovali a co hlavně slibovali (běda tomu, kdo si dovolil nevěřit !) měl teď už dávno být komunismus, každý by měl, co by chtěl a pracoval by (jen na tom, co ho baví) několik málo HODIN týdně..... Tak to slíbili, ty který jsi inteligenci pobíral zřejmě plnými doušky, to je to, co "nám" "vybojovali" (hubou) .... a ostatně, co že jsi, ty, tak inteligentní, se nechal napálit? JÁ JSEM PLNĚ SPOKOJENÝ, "LISTOPAD" MI SPLNIL ZHRUBA VŠE, CO JSEM CHTĚL, PRO CO JSEM ZVONIL KLÍČI.... Samozřejmě, není nic dokonalého (ani jsem nečekal, na komunismy se vším, co kdo chce zadarmo, může věřit jen opravdový debil), stvůry typu Baborová, Kučera-Zeman a podobné mne otravují například dále (alespoň mne už nemohou kádrovat), ale všechno zásadní, pro mne důležité, mám. Pukni vzteky, bolševický lháři, JÁ SE MÁM DOBŘE. Jestli TY, bolševický pacholku, máš na rukách něčí krev, tak se s tím vyrovnej sám. Druhé, ty ničemo, do toho netahej. Já bych mohl mít na rukou krev tak leda bestií komunistických, za všechno, co udělali. Na to jsem ale příliš velký demokrat a hlavně NEJSEM něco, jako oni,komunisti.