Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM

MIP

/ #2499 Koho obtěžují komunistické plky, dej jim pár otázek!

2013-03-08 10:37

Jak zuřiví komunističtí hafani (něco jako psí bestie, které péesáci Sloup, Kučera, Braný a další dnešní i včerejší komunisté cvičili k lovu na lidi) zde diskutují někteří soudruzi, ochránci práv KSČM a volebních výsledků. Stačí ale jim předhodit nějakou otázku – a je ticho, komunistický hafan je najednou jen ubohý čokl s ocasem hluboko staženým mezi nohy a zalézá do svého bolševického kanálu.Odtud pak už jen slabě vyštěkuje cosi o „hovně“ („hovna“ mají tihle komunisti zřejmě plnou hlavu), odpovědi na otázky se ale nedočkáte.... Tak mně tu nedávno jeden neobyčejně vtipný soudruh chtěl zesměšnit blábolem, jak jsem za komunistické vlády „trpěl prací v kotelně, žádostiv banánů, opisujíc zakázané knihy a škodíc režimu krádežemi na pracovišti“!. Dodnes čekám na jeho odpověď, proč vlastně museli lidé s vysokou kvalifikací do kotelen, proč nebyly v nejblahobytnější společnosti banány, jak to že v nejsvobodnější společnosti mohly existovat zakázané knihy a jak jsem ještě mohl škodit kradením na pracovišti ve společnosti, řídící se zákonem „kdo nekrade okrádá rodinu“? Stále čekám, bolševický hafane!

Placená propagace

Tuto petici propagujeme 3000 lidem.

Zjistit více...