Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM

Vojtěch Straka

/ #2603 Re: Re: Re: Banány, zakázané knihy, práce v kotelnách a kradení na pracovištích

2013-03-28 18:23

#2585: - Re: Re: Banány, zakázané knihy, práce v kotelnách a kradení na pracovištích

Asi tolik:

Body 1, 3 a 4 ponechám bez komentáře, protože to jsou jen pindy bez hlavy a paty a bez jakéhokoli smysluplného, natož pak nějak vyargumentovaného sdělení.

K bodu 2), který má ve vašem podání hlavu a patu, ale sdělení v něm vyjádřené se nezakládá na pravdě:

Bohužel se mýlíte. Paul Polansky nemůže svou knihu vydat sám a lze mu v tom zabránit docela snadno. Přesně taková situace tady i je - práva na vydání knihy v češtině vlastní někdo jiný než Paul Polansky a nemá zájem knihu znovu vydat poté, co téměř celý náklad (nešťastnou náhodou) padl za oběť prasklé vodovodní trubce. Co s tím asi tak Paul Polansky zmůže kromě toho, že na požádání zasílá lidem anglické výtisky? No a pokud se šíří prostřednictvím internetu něco, co je jinak zapovězeno, čím se to liší od samizdatu?

A dostáváte mne teda tím, jak mě zařazujete mezi strůjce všeho zla před rokem 1989. Nemám se za co omlouvat ani stydět, v roce 1989 mi bylo 8 let a svým plácáním lopatkou na písku jsem snad mnoho teroru nenapáchal...

Placená propagace

Tuto petici propagujeme 3000 lidem.

Zjistit více...