Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM

MIPE, MIPE to jsi dopadl ty blbe

/ #2622 Snad už ten debil MIPÁK vysmrádl

2013-03-28 21:21

A to má nejspíš obrovské štěstí, že už nejsou ve Strakovce maštale!

Nicméně to je naprosto slabý odvar toho, co tahle děvenka předvedla v pondělních Událostech,komentářích u Klepetka! Zatím za nejvíce trapnou televizně politickou figuru platily Hanáková a Biomasa. Nyní ovšem absolutní politické dno, aspoň pro mne, nastavila právě Píka! Její vystoupení neumím pochopit a když se neumí stydět ona, pak konstatuji, že mne hanba za takovou ministryni a vícepremierku u Klepetka a to, že si jí vůbec necháme líbit, doslova fackovala.

Vřele doporučuji všem, kteří tenhle její “výkon” neviděli v pondělní premiéře, aby si pustili příslušné video na této stránce:

http://www.ceskatelevize.cz/porady/1096898594-udalosti-komentare/213411000370318/

Otrlejší z vás se velmi dobře pobaví. Zejména mezi druhou až čtvrtou minutou. Kdy Klepetko jde naprosto tvrdě na věc a položí a opakovaně Píce otázku: Není to pro vás ponižující? Dokonce dvakrát.. Ty odpovědi stojí za to! Zejména v následné konfrontaci s jejími staršími výroky, které jí Klepetko s gustem přehraje a omlátí o hlavu…

Přiznávám, že jakkoli se mi z téhle děvenky opravdu zvedá žaludek,kdykoli ji vidím, docela mne zajímá důvod nebo důvody, které ji dovolují akceptovat tak zoufale trapnou a odpudivou roli, kde není ani špetka osobní hrdosti. O nějaké sebeúctě nemluvě.

A jako možné vysvětlení mne napadlo toto:

1- je prostě absolutně duševně nedostatečná. Slovo hrdost a sebeúcta nepoznala

Placená propagace

Tuto petici propagujeme 3000 lidem.

Zjistit více...