Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM

Mip

/ #2651 Re: Re: 18 šaškujících pubescentů porazilo (a vymetlo) zastupitele KSČ(M). No není to sranda?

2013-03-30 09:52

#2648: - Re: 18 šaškujících pubescentů porazilo (a vymetlo) zastupitele KSČ(M). No není to sranda?

Odpovídat něčemu tak debilnímu a dokonce zločinnému (viz úvahy o "sterilizaci" - nacisticko-komunistický zločinec nakonec vždy odhalí, co má hluboko v palici, ano sterilizaci "nevhodných" zločinci jako ty opravdu praktikovali) je mi sice proti srsti, ale poslední slovo takové sprosté kreatuře nenechám.

Tak tedy, ty komunistický ubožáku, proč stát a jeho orgány stíhají hlupáčky, dvacetileté trouby, za to, že hajlují, poslouchají tzv. "nazi"rock a nosí trička s nevhodnými nacistickými symboly? Vždyť se přece narodili i více než  PADESÁT LET PO SMRTI ADOLFA HITLERA A PÁDU JEHO NACISTICKÉHO REŽIMU, nemůžou (NEMŮŽOU) tedy s absolutní jistotou za to, co se stalo v třicátých a čtyřicátých létech. Zamysli se nad tím, komunistický ubožáku, máš-li čím. Jinak jsi asi "divný" ty.

Ony totiž některé "filosofie","ideologie" a recepty na uspořádání společnosti se ukázaly (PRAKTICKY UKÁZALY, ZA CENU NEZMĚRNÉHO UTRPENÍ A NESLÝCHANÝCH VRAŽD) natolik zločinné, že je poučená společnost považuje nadále za nepřípustné a jejich stoupence, a je JEDNO, KDY SE NARODILI, PODSTATNÉ JE, CO VYZNÁVAJÍ,  za ZLOČINCE. A to platí o ideologii nacismu a KOMUNISMU.

ŽE SE ZATÍM NA KOMUNISTICKÉ ZLOČINCE (A JEJICH "IDEOLOGIE" ZNAMENALA JEŠTĚ MNOHEM VÍCE VRAŽD A PROLITÉ KRVE NEŽ IDEOLOGIE NACISMU) zatím nebere stejný metr (ač to platný zákon jasně definuje) je věc druhá a dnešnímu režimu rozhodně neslouží ke cti.

Vůči takové blbé sběři, vůči takovým ničemným zločincům se NEVYPLÁCÍ chovat slušně. Přesto se slušně chováme, i já. Jinak by hlasatelé komunistické zrůdnosti (jako ty) nepsali své zločinné plky po internetu, ale seděli v kriminálech a "nápravných" táborech, kde by je nějací Vondruškové mlátili v rámci "převýchovy". Takovou slušnost, takovou demokracii projevujeme vůči zločincům-komunistům. Dokonce i těm, kteří prokazatelně se na komunistických svinstvech a zločinech AKTIVNĚ podíleli - Sloup, Kučera-Zeman, Vondruška.....

A na závěr: hlasatel blbého názoru (prokázaně, historicky a prakticky prokázaně) blbého je u mne  -  BLBEC, hlasatel a obhájce zločinné (prokazatelně zločinné, i když dnes v tomto státě díkybohu už zločiny páchat nemůže) ideologie je u mne  - třeba BESTIE. Na to si zvykni, když se zde drze pokoušíš dělat blbce z druhých třeba tím, že tu pamětníkovi budeš tvrdit, jak skvělá je vláda komunistických zločinců.

Placená propagace

Tuto petici propagujeme 3000 lidem.

Zjistit více...