Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM

Nepřihlášený uživatel

/ #2659 Re: MIPe, tvůj příěh má logické trhliny!

2013-03-31 13:54

#2658: - MIPe, tvůj příěh má logické trhliny!

Mip jednou psal, že je mu 70 let, takže už asi bude krapet senilní. A víte, proč je senilní? Můžou za to komunisté :-)).

Myslím, že lidé spolu nemusí ve všem souhlasit, někdo má rád holky, jiný zase vdolky, někdo jezdí k moři, někdo na hory, někdo volí Nečase, jiný zase paní Baborovou, ale to snad není důvod nazývat druhé lidi debilama, blbcema, jako to dělá Mip.

Nás ve škole učili, že rozhovor mezi lidmi  nemůže být považován za úspěšný, když jeden člověk slovně napadá druhého,  když debata skončí hádkou, kdy jeden z účastníků odejde, práskne dveřmi.

Pro rýpala Mipa : tohle nás učli ve škole v roce 1999, takže komunisté to rozhodně nebyli. Jedině, že by pan docent byl ve straně, to jsem se ho neptala. A proč jsem se ho neptala? Protože mně je úplně jedno, jestli mě učil komunista nebo nekomunista.

Nevím, jak Vy- Vaše veličenstvo, ale já rozděluju lidi na slušné a neslušné. A Vy patří do té druhé kategorie.

Mip může teď jezdit po celém světe, nikdo mu v tom nebrání, nikdo mu nebere pas, tak proč dřepí na netu a píše ty svoje žalozpěvy?

Připomíná mi malé dítě, kterému někdo zbořil hrad na pískovišti a ještě dal lopatičkou přes hlavu.

Pořád si jen stěžuje, stěžuje, stěžuje. Musí mít těžký život, když v něm nenašel nic pozitivního.

Já v něm vidím pana domácího Jonáše v seriálu Hospoda.

Placená propagace

Tuto petici propagujeme 3000 lidem.

Zjistit více...