Petice proti obsazení resortu školství Jihočeského kraje KSČM

Nepřihlášený uživatel

/ #4773 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Přečti si něco o dějinách této země

2013-05-31 14:48

#4771: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Přečti si něco o dějinách této země (je  

...:-) psal o práci STBáka, bachaře, politruka .... k takové formě obživy mám stejné výhrady, jako pan MIP.

Já byl v USA mnohokrát, je to krásná země, většinou velmi hrdých lidí....kdy někteří žijí mnohem skromněji, než mnozí z vás, kteří tu brečíte a tvrdíte, že chcípáte hlady... a přece jsou hrdí na to, že jsou američané...

Ty, soudruhu, mi nic o Americe nevyprávěj....to, co ti nalhali tvoji vymývači mozků, je snůška blbostí....

Ano, je to snadné...je třeba zvednout pozadí, jako to dělají právě američané a jít třeba tisíce kilometrů za prací....a ne do první fronty na pracáku... samozřejmě, v pokročilém věku je to složité, a tady by měl stát svou roli plnit, zvláště u těch, kteří dlouhá léta řádně pracovali...nevymluvíte mi ale, že velká část našich spoluobčanů pracovat ani nechce...dávky je snadné získat a nadávat také:-)

Ale není zajímé, že zde rozpoutáváte hysterii z nezaměstnanosti...nyní, v krizi?....a když byla stejná nezaměstnanost v době růstu, za ministra Škromacha, vašeho bývalého soudruha, nebylo vás slyšet...:-)