Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM

MIP

/ #3553 Množiny dobytek (v pejorativním smyslu) a komunista jsou totožné

2013-06-15 07:05

Místo blbých žvástů raději odpověz na těch mých pár otázeček, třeba z čeho jsem to vlastně byl "posraný 40 let vaší vlády". A přestaň si hrát s logikou nebo na filozofa, dopadne to trapně, komunistický blbec může být leda "filozofem" typu Lenin .... Ty jsi totiž zase svým blbým mozkem ještě nepochopil, že být komunista není být příslušník nějaké "třídy", ve které jsou rozliční jedinci. Komunistou se člověk nerodí aniž se jím stává bez vlastní vůle, dokonce třeba i proti ní, jako příslušník nějaké teritoriální , národnostní či jiné skupiny lidí. Ani to není příslušnost k nějakému spolku, kde se sdružují svobodní lidé, kteří mají nějaký společný zájem. Ostatně sami komunisté vždy hlasitě vykřikovali, jak jiní, kvalitativně jiní jsou oni. Komunistou se stává dobrovolně, na základě svého rozhodnutí (a je mi jedno, zda ho k tomu vede duševní slaboduchost, v době, kdy komunisti vládnou vychcanost nebo zločinecké sklony a mravní zvrhlost). Prostě se dobrovolně hlásí k debilnímu, zvrhlému a zločinnému totalitnímu učení, což všechno toto "učení" dokázalo bohatě i v praxi. Učení, které vyžaduje (tvrdě vyžaduje) naprosté ztotožnění s právě vládnoucí linií. Takže komunista je jeden jako druhý, jakoby byl vyroben v kadlubu podle jednoho právě platného prototypu. Kdyby nebyl, tak ho soudruzi velice rychle totiž zlikvidují (viz bohatá praxe komunistů při likvidaci "odchylek", levých, pravých, trockistických i onakých, permanentní čistky, vylučování i fyzická likvidace "ochylných" komunistů. A že těch úchylek za dobu existence tohoto zločinného spolku bylo !)
Takže moje rovnice platí, mezi komunistickými zločinci žádný rozdíl není, nejde o "třídu" ale mnohokrát naklonovaného jedince, vlastně robota, který na povel shora provádí pořebné obraty, a to, jestli své ničemnosti a zločiny páchali(jí) jako estébácký pacholek, péesácký vrahoun, prznitel (komunistický učitel) dětí ve škole nebo jen křoví (řadový člen), který poslušně odhlasovává (demokratická strana, přece!) všechna svinstva, prostě všude tam, kam ho jeho Strana jako figurku postavila a pověřila stranickým úkolem, mne nezajímá.

Placená propagace

Tuto petici propagujeme 3000 lidem.

Zjistit více...