Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM

Nepřihlášený uživatel

/ #3633 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-06-19 11:32

#3631: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: MIP  

... na myšlení tu máme vás, soudruzi ... toho my nejsme schopni:-))

Skvělé, takže soukromé podnikání zachováte? Dobrá zpráva... A co ty mantinely a omezení.... čeho by se týkaly? Jak byste je chtěli prosadit? A bylo by to stále v rámci svobodné soutěže politických stran, nebo jen jedné ( + národní fronty?:-)

Copak děláte za práci, kdy dřete 10-12 hodin a přitom chcípáte??? ( A mimochodem, nevšiml jsem si, že by třeba u nás, v našem městě, někdo chcípnul hlady, nebo bydlel pod mostem.... a nebude to tak, že ti, kteří pod most zalezou, tam chtějí většinou žít? )

Pana Štětinu jsem nevolil ... a jelikož nehájí, pro mne nepřijatelné, komunistické ideály, vnímám jej neutrálně. Nenaslouchám mu ( to jen vy musíte stále někoho poslouchat a nechat se vést ideovým, stranickým vůdcem:-) 

Ne, nevolám po žádném vyhnání....( tolik by vám vadilo, žít v soudružské zemi, kde včera již také znamená zítra?.-)).... to byl spíš humorný povzdech, když tu musím číst vaše žvásty, jak úžasně jsme si žili, když jste tu spravedlivě vládli:-) Jen chci žít už do konce života svobodně a totéž přeji svým dětem....zatím jste mne nepřesvědčili, že vám jde o totéž...

Placená propagace

Tuto petici propagujeme 3000 lidem.

Zjistit více...