Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM

Nepřihlášený uživatel

/ #3650 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-06-20 21:29

#3649: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Nevěřím, že Vaše schopnost porozumět psanému textu je tak nízká. Nikde netvrdím, že tím, že pokud nemáte rád komunisty, tak jste rasista. Pouze říkám, že logika Vašeho uvažování typu "jsem demokrat a respektuji výsledky voleb, ale pouze když zvolíte ty, které chci já" je podobná logice "nejsem rasista, ale nemám rád černochy". Už to chápete?

Paní Baborová byla řádně zvolená a ať se Vám nebo mně to líbí nebo ne, má právo vykonával libovolnou funkci v radě v rámci svého mandátu získaného volbami. Vy odmítáte respektovat Ústavu, resp. Listinu základních práv a svobod, Článek 24, (4) Občané mají za rovných podmínek přístup k voleným a jiným veřejným funkcím. Tak může, nebo nemůže zastávat tu funkci?

Jste demokratem a ctíte zákony pouze když se Vám to hodí. Vy používáte "třídní" hledisko, přesně jako to dělali komunisti, které tolik kritizujete. Proboha, to to nevidíte?

Placená propagace

Tuto petici propagujeme 3000 lidem.

Zjistit více...