Petice proti trvalému označování - čipování psů - zatím ne občanů

Necipujtenas.cz

/ #312 "Aktivní občané = Stop čipové totalitě! SK"

2013-06-29 14:32

Krátce z obsahu článku: "Společenství webu Necipujtenas.cz kontaktoval ve druhé polovině června 2013 pan Ľuboslav (Ľubo) Plavina ze slovenského města Stará Turá (cca 30km vzdušnou čarou jihovýchodně od Strážnice). Tento OBČAN už nechce dále patřit k mlčící většině utlačovaných svobodných národů ve střední Evropě. Ostatně dejme mu slovo:

“Dovoľte, aby som sa Vám páni predstavil: moje meno je Ľuboslav (Ľubo) Plavina a som zo Slovenska, z malého mestečka (Stará Turá - cca 9.200 obyvatel, pozn. autora) pod vrchom Velká Javorina, kde sa každoročne v lete schádzajú Česi a Slováci.“ - „Osobne sa čipováním a vším co s tým súvisí (nazvime to obecne svetovládou) zabývam približne 10 let a prve leta veľmi intenzívno.” - “Mojim príspevkom do budúcnosti bola minulý víkend 21. + 22. 6. moja aktívna účasť (formou infostánku, pozn. autora) podpory Petície proti POVINNÉMU čipovaniu psov, mačiek a fretiek, ktoré má vstúpiť do platnosti v Septembri tohto roku. Podarilo sa mi počas 2 jarmočných dní za asi 22 hodín, ktoré som tam poctivo strávil, nazberať asi 350 podpisov. Je to velmi malé číslo (skromnost šlechtí, vždyť většina národa jen pasivně přihlíží, pozn. autora), ale keby nás po Slovensku takýchto ,,kvapiek" bolo iba 300 a každá kvapka by napršala 350 podpisov, tak táto masa kvapiek by už mohla ísť do Parlamentu SR priamo na prerokovanie.“"

Celý článek k dispozici zde: http://www.necipujtenas.cz/clanky-publikace-texty/aktivni-obcane-stop-cipove-totalite-sk.aspx