Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM

Nepřihlášený uživatel

/ #3815 Ale no tak, MIPe, čti pozorně!

2013-07-04 09:12

#3813: MIP - Re: MIPe, zase odbočuješ od tématu

Připomenu ti téma: Šlo o to, že někdo přirovnával útěk ze školy k opuštění posádky a opuštění vojenské posádky bagatelizoval.

MIPe, ty přece nejsi jen tak "někdo".

Máš tam zase ale logickou chybu. Píšeš "máš nějaké doklady, že soudružka Baborová nikdy nestřílela ze samopalu". To je přece nesmysl, chceš, abych podal negativní důkaz. Ty přece tvrdíš že střílela, tíže důkazu je na tobě. Pokud nemůžeš dokázat, že střílela, neměl bys to tvrdit. Kdybych já tvrdil třeba "MIP byl člemem PS VB a honil na hranicích lidi", musel bych to já dokazovat. Pokud by se na tebe někdo obrátil s tím, že máš dokázat, že není pravda tvrzení "MIP byl člemem PS VB a honil na hranicích lidi", pošli ho za mnou. Já mu to vysvětlím.

Podobně tvrdíš "Já jsem příspěvek o nedovoleném opuštění jednak nepsal." To ale přece nikdo neříká! Pokud by to někdo říkal, musel by to dokázat. Šlo by to udělat třeba odkazem na analogii: "takovéto blbosti píše nejčastěji MIP". To ale není rigorozní důkaz. Hloupých lidí je totiž víc a je obtížně tě mezi nimi přesně identifikovat pomocí analýzy pár řádek textu.

Placená propagace

Tuto petici propagujeme 3000 lidem.

Zjistit více...