Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM
- Petice
- Oznámení 6
- Podpisy 7 260
- Diskuze
- Statistika
- Zásady ochrany osobních údajů
- Zvláštní viditelnost
MIP |
/ #3909 Re: MIP se překonává: "Císař Karel IV byl agent StB!"2013-07-08 16:18#3905: - MIP se překonává: "Císař Karel IV byl agent StB!"
Do diskuse na předmětné téma „Baborová“, kde byl první příspěvek 22.11.2012, jsem vstoupil poměrně hodně pozdě. Můj první příspěvek (každý se může sám o všem zde uvedeném přesvědčit) byl z 19.12.2012 a měl číslo 1307. Už první příspěvek v této diskusi byl vykutálený – upírá právo svobody veřejně vyslovit názor – typicky komunistické. První sprostý komunistický příspěvek měl číslo 7 – a tak to šlo skoro celý měsíc, komunistická sprostota stíhala komunistickou sprostotu (úkol pro Rudého dědka vševědka: spočti a sestav seznam sprostých komunistických příspěvků v této diskusi v období od 22.11. do 19.12.2012, kdy „vstoupil“ do diskuse MIP). V mém prvním příspěvku jsem žádné údajně „sprosté“ slovo nepoužil. Druhý příspěvek MIPa byl reakcí na některé, před tím zveřejněné, sprostoty komunistů (začínal „Na sprostotu odpůrců si zde stěžuje nejeden „nestranický“ občan, ve skutečnosti komunistický propagandista. Pro mne je nesrovnatelně větší sprostotou, než je oprávněně použít k označení komunisty nějaké méně slušné slovo, sprostá a drzá komunistická lež, kterou takové příspěvky jako „Podpora Mgr. Baborové“ od "občana ČR"představují. Jinak řečeno: komunistický vůl se domnívá ve své tupé lebce, že může beztrestně dělat voly z druhých“ a je zde jasně vyložena moje filozofie pro diskusi se sprostými komunisty. Na to se ozvala soudružka rozhoďnožka Jejda, která poučena tatíkem-bolševíkem (uctivé pozdravení) o tom, jaké blaho byla vláda KSČ se do mne pěkně pustila: „Zamáčkla jsem slzu, Vy jste byl takový chudáček. Nesměl jste na Západ? No a co ? Teď tam můžeme,a co z toho máme?“ (všimněte si plurálu, když soudružka mluví za pracující lid). Na to jsem odpověděl v příspěvku č.1490: „A nelíbí se ti, že tu občas někdo (včetně mne) "nadává" komunistům? Kdybys byla soudružko opravdu slušný člověk, tak ti nikdo nadávat nebude.“ atd.atd. Hysterická reakce komoušů na moje příspěvky nedala na sebe dlouho čekat: brzy zde nebyly jiné komunistické příspěvky než o „hovně“ (foto s vtipným komunistickým textem, že toto je MIP) a tak to pokračovalo až do dnešní etapy neméně výborných komunistických vtipů o MIPovi a „Alpě“. Ale všechno má svůj konec, Rudý dědku vševědku. Já napsal prakticky vše, co jsem chtěl, ze svých zkušeností s vládou pracujících, z literatury i historie. Na výměnu jsem se dozvěděl nemnoho o hovně a Alpě (zato hodně o duševní úrovni současných komunistů). Musíš sám uznat Rudý dědku, že tato směna myšlenek s komunistickou duševní elitou mne neuspokojuje. Ty jsi sice něco víc, ale už také nudíš. Už mne přestává bavit ti dávat stále na frak, sledovat, kterého slůvka v mém textu se po zoufalém hledání chytíš a jakou stupiditu k tomu sesmolíš (hlavně nic k meritu věci mého příspěvku !). Sice bylo z kraje zábavné vidět, jak si po každé naběhneš na ty vidle, ale nejsem komunista, soudruhu Rudý dědku vševědku. Ti se jako idioti, jako Gottwald, když mu oznámili, že s popelem jeho druhdy nejlepšího „spolubojovníka“ Rudy posypali náledí kdesi u Kladna (komunistický horor, ty literární kritiku; má mnoho dílů; zaměř se na to) tlemí i po sté vtipu o MIPovi na Alpě. Mne tvoje duchovní pinožení už bavit přestalo. Rovněž tvoje encyklopedické vědomosti jsou mi na nic, meleš jen jak papoušek a už to není zajímavé. Takže, srdce mi to může utrhnout, ale končíme, Rudý dědku vševědku. Přece jen pro mne jsi ubohá třetí liga diskutérů a škoda mého času. Já hraji jinou soutěž, to snad pochopíš. Ovšem nekončím absolutně! Ty tu můžeš zatím se soudružkou rozhoďnožkou Jejdou dále kopulovat (duchovně, Rudý dědku vševědku, DUCHOVNĚ ! Tebe připustí, mne nikdy!) a když (KDYŽ) spolu zplodíte (obrazně, Rudý dědku vševědku, OBRAZNĚ) nějakou extra nehoráznou komunistickou sprostototu, komunistickou drzou lež, prostě něco, co tu ještě nebylo, tak se MIP vrátí (vrací se jako jo-jo, nejlepší vtipná poznámka nepřihlášeného komunisty, tu hodnotím), aby přidal komentář. Tak se snažte. Upozorňuji ovšem předem, že za něco extra nebudu považovat inovaci oblíbeného vtipu o MIPovi na Alpě, třeba takovou, že tam kromě snídaně i obědvá. To musíte přijít s něčím podstaně lepším, kvantita vašich komunistických diskusních hoven a Alpů musí přerůst v kvalitu (jistě znáš, filozofe Rudý dědku vševědku, z Oxfordu, třeba). A nakonec: zavtipkoval jsem si (byť vyprovokovaně), nejsem ale komunistický blbec. Proto Jejdo už končím s „rozhoďnožkou“, pošlu ji na Alpu, tam ať se s ní baví komunisti. Napříště už jen soudružko Jejdo a vykáme si! Pozdravení tatíkovi-bolševíkovi. |
Trest členům gangu týrající zvířata v Číně
PETICE ZA ZRUŠENÍ POVINNÝCH TELEVIZNÍCH A ROZHLASOVÝCH POPLATKŮ
Výzva vládě k zabezpečení urgentní humanitární pomoci Gaze a dosažení dohody o příměří
Petice za statní občanství bez diskriminace
Petice proti rozhodnutí české ambasády v Abuji o zamítnutí udělení víza pro rodinného příslušníka občana EU
Opravte Pragerovy kostky! Petice za zachování a rekonstrukci budovy „kostek” u Emauz
Výzva vládě Pomoc pro 100+100 dětí z Gazy
Podporujeme Izrael v boji proti teroristům, postoj české vlády je správný
Chcete něco změnit?
Bude-li člověk mlčet, nic se nezmění. Autor této petice se rozhodl něco změnit a jednat. Uděláte to samé? Zahajte sociální hnutí vytvořením petice.
Vytvořte vlastní peticiDalší petice, které by vás mohly zajímat
Opravte Pragerovy kostky! Petice za zachování a rekonstrukci budovy „kostek” u Emauz
2134 Vytvořeno: 2024-12-16
ZACHRAŇME ŠKOLNÍ SPORT
1656 Vytvořeno: 2024-11-29
Voda pro zubry a divoké koně
18383 Vytvořeno: 2023-06-06
PROTI AKADEMICKÉMU ANTISEMITISMU
763 Vytvořeno: 2024-12-12
Petice studentů, absolventů, učitelů a znepokojené veřejnosti proti omezení hodinové dotace dějepisu, zeměpisu a přírodopisu
1675 Vytvořeno: 2024-12-08
ZÁKAZ RADARŮ NA DÁLNICÍCH
684 Vytvořeno: 2024-12-07
Zachraňte oslíky v Krtkově světě
110 Vytvořeno: 2024-12-20
Petice na podporu paní ředitelky Mateřské školy Hostinné
105 Vytvořeno: 2024-12-20
Petice za pojmenování vltavské náplavky v Praze po Karlu Schwarzenbergovi
1697 Vytvořeno: 2024-11-12
Petice proti uzavření ulice Pod Novým lesem Praha 6
141 Vytvořeno: 2024-12-09
Právo na vzdělání při zaměstnání: Podpořme možnost osobního rozvoje pro všechny!
63 Vytvořeno: 2024-12-17
Petice za ukončení používání a prodeje zábavní pyrotechniky, petard, ohňostrojů i tzv. lampionů štěstí
43065 Vytvořeno: 2022-12-27
Petice proti zrušení lůžkového onkologického oddělení Trutnovské nemocnice
263 Vytvořeno: 2024-12-12
PETICE ZA ZRUŠENÍ POVINNÝCH TELEVIZNÍCH A ROZHLASOVÝCH POPLATKŮ
23022 Vytvořeno: 2021-12-22
Deklarace zastání se srnčí zvěře
2247 Vytvořeno: 2024-08-23
Petice za statní občanství bez diskriminace
4431 Vytvořeno: 2024-09-11
Za ochranu práv a psychického zdraví českých dětí
2015 Vytvořeno: 2024-07-23
ZACHRAŇME (A)VOID! 2.0.
1364 Vytvořeno: 2024-11-26
Zrušme komunisty! aneb Kdy skončí Listopad - výzva poslancům a senátorům by podpořili paragrafové znění novely trest. zákona, kterým by se propagace komunismu (vč. kom. symbolů), postavila mimo zákon
1870 Vytvořeno: 2024-01-25
UZNÁNÍ ZAMEZENÉHO STOLCE BENEDIKTA XVI. A SVOLÁNÍ KONKLÁVE
17757 Vytvořeno: 2023-10-23