Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM

Nepřihlášený uživatel

/ #3912 Re: Re: MIP se překonává: "Císař Karel IV byl agent StB!"

2013-07-08 16:44

#3909: MIP - Re: MIP se překonává: "Císař Karel IV byl agent StB!"

Mipe, Mipe, jste fakt trouba. Nic neříkající příspěvek, ale v samém závěru jste si musel vzít do svých úst mého tátu. Nebudu se ptát, zda k tomu máte nějaký důvod, protože Vy ten důvod nemáte. Jak jsem párkrát již napsala, jste slaboch, a když jste v úzkých, když z Vás zastoupila literární Múza, tak prostě jen útočíte na druhé lidi. Můj táta na diskuzi nechodí, ale Vy musíte plivat oheň a síru a já Vám tuto Vaši ( evidentně) jedinou zálibu přeju.

Nechápu, proč jste kdy na tuto diskuzi lezl, pokud byste psal na té druhé a nadával tam, tak to chápu, ale co jste čekal tady? Snad ne to, že Vy nám tady budete nadávat a my si od Vás necháme líbit?

Váš příspěvek je opět bez šťávy, takže je opravdu jen dobře, že si najdete jinou zálibu :-).

Jsem ráda, že jsme  Vás "mlátili" Vašema hloupýma kecama, a že táhnete pryč. Flintu do žita neházejte, třeba někdo z modrých es, až se vrátí z lochu, Vaše příspěvky vydá a budete slavný až pak.... no, doufám, že je zavřou na dlouho.

Nemusíte s námi souhlasit, my zase nesouhlasíme s Vámi, ale Vy jste to vzal za špatný konec, argument jste zde nedal žádný, samopal a perníková chaloupka mě pobavily, ale nepřesvědčily o Vaší pravdě, ale založit svoje diskutování na ubohých nadávkách  a  napadání je trapné .

Mipe, mějte se krásně a neodpustím si, abych  nepolitovala všechny normální lidi, kteří musí žít blízko Vás ( sousedy, prodavačku v marketu), protože si myslím, že Vy útočíte jak nevychovaný  spratek i v reálném životě.

Placená propagace

Tuto petici propagujeme 3000 lidem.

Zjistit více...