Petice za osvobození politického vězně Davida Ratha

Helena

/ #400 Re: David Rath - Dopis z vězení

2013-07-31 16:54

#26: - David Rath - Dopis z vězení

Vážený pane Doktore Rathe,

celou Vaši kauzu sleduji s velkým znechucením. Od samého začátku je mi jasné, že vše bylo účelově připravené, potřebovali Vás umlčet a potrestat za Vaši kritičnost vůči všem nepravostem,které se tu dějí.

Vy jediný jste se nebál vše pojmenovat veřejně a na půdě parlamentu pravým jménem! Za to Vám patří náš dík!

Jste nadprůměrně inteligentní člověk ,proto myslím, že jen blbec může věřit všem těm obviněním,které na Vás vymysleli!

Sledovala jsem Vaše zatčení v čt a nikdo mi neukázal tašku,kterou jste údajně nesl a ni v ní údajně 7 milionů!

Ptám se, proč asi? VIděla jsem,jak novináři ochotně vykládali lidem do kamery šílené nesmysly o milionech pod podlahou, zbraních atd. Zajímavé je, že nikdo z nich nepotřeboval národu ukázat těch 7 milionů!

Takže, já těmto vykonstruovaným nesmyslům vůbec od samého počátku nevěřím a máte moji plnou podporu!

Považuji Vás stále za slušného člověka a doufám, že budete mít výborné a zdatné obhájce,kteří Vás z toho dostanou!

Být Vámi, obrátila bych se i na soud ve Strassburgu! Nesmíte to jen tak nechat!

Moc je mi líto,co asi musíte prožívat a moc Vám fandím, abyste se konečně dostal domů!

Hrozně mně štve,že ve vazbě nesedí jiní a prokazatelní korupčníci!

Prostě jste to odnesl za všechny ostatní právě Vy!

Doufám, že se konečně pohnou ledy a na Vaše místo nastoupí praví zločinci a korupčnící,kteří dostali naši zemi

do současného marazmu! Pevně věřím, že se toho dožiju i toho, že se Vám budou ještě všichni muset omluvit a

vyplatit Vám odškodné!

Moc Vám držím pěsti, abyste měl hodně štěstí u soudu, abyste je roznesli na kopytech a ukázali tak národu

pravou tvář "české demokracie"!

Vaše sympazitantka

Helena Ulčaková

důchodkyně ze Šumavy