Demise vlády a jmenování vlády skutečných odborníků.

Nepřihlášený uživatel

/ #27

2013-08-06 07:37

Žvástama a peticema se nic nevyřeší,dokud se nepřejde na většinový volební systém,kdy vítěz bere vše,ale je také plně za vše odpovědný,tak je vše ostatní k ničemu.A kecy před volbama,různých politických stran,jak třeba zruší senát jsou směšné.Vy,kteří se o to zajímáte,tak dobře víte,že by pro to musela hlasovat nadpoloviční většina poslanců parlamentu a senátu.Už někdo viděl,aby si kapři vypustili rybník?A oznámení,že se zakládá nová petice na volby od spoda,bez mafie...to je taky sranda.Korupce zasáhla i nejspodnější patra politiky-viz veřejné zakázky obcí a tam to začíná.Nejsem žádný genius,byl jsem i ve velké politice,odkud jsem zhnusen odešel a na rovinu říkám,že neznám demokratickou cestu,jak z toho marastu.Buď je to o moci a osobních ambicích,nebo o penězích.Schopní a čestní lidé do politiky dnes již,až na vyjímky nejdou a Ti co tam vlezou-odejdou po čase znechuceni sami,nebo jsou odejiti....A co s tím??? Fakt nevím,vše je se vším a každý s každým svázán.Každý dnes bojuje o přežití a udržení se u penězovodu,co nejdéle,viz nevolená strana Lidem.A to je i příklad,světová rarita v Česku.Necháte se zvolit,za demokratickou stranu,odejdete z ní z různých důvodů a vytvoříte novou,kterou nikdo nevolil,která nekandidovala a získáte zadarmo mediální reklamu,bez které politická strana nemá šanci-když o Vás nikdo neví-můžete mít program sebelepší,ale nemáte šanci proniknout do podvědomí lidí.To přeci není takhle možné!!!Nechám se zvolit,za demokratickou stranu a přejdu třeba k fašistům a dostanuje tak do parlamentu??To je naprosto skandální a tam by se mělo začít,tedy dle mého názoru.Potom nastává situace,že třeba jeden člověk je rozhodujícím faktorem třeba o miliardách-viz naposledy ty tři apoštolové,kteří se nechali,za dobře placené posty odejít a přišli jiní,díky kterým byly schválené dle mého názoru nezákonné církevní restituce,které budou splácet děti našich dětí. A to vše-díky 3!!! poslancům.....Nezdá se Vám to absurdní??!!Mě ano.Miloslav