Petice proti trvalému označování - čipování psů - zatím ne občanů

Dedahad

/ #389 DIKTATUŘE ANI TOTALITĚ SE NEUSTUPUJE - 30.9. !!!

2013-09-30 15:00

"ČIPOVACÍ ŠMEJDI" /LOBBISTÉ/ SI MYSLÍ ŽE VYHRÁLI ...;-D ;-D ;-D ..V E L M I- S E- M Ý L Í .. !!!!!!

LEDY SE POHLY - 19.zastupitelů Ostravy se zdrželo hlasování !!! , 3 zastupitelé ? hlasovali pro dobrovolnost čipování - A EXOTI Z ŘAD ZASTUPITELŮ SE V DISKUZI ANI NESTYDĚLI LHÁT, VYMÝŠLET SI A BÝT VULGÁRNÍ ! A zdůrazňovat ještě v 21.století /25.9.2013/ , že pes je věc - BEZ KOMENTÁŘE - stejně tak BEZ KOMENTÁŘE neodolatelná nabídka na čistění bot od " PÁNA "VELKOMOŽNÉHO ZASTUPITELE" na 10.roků za 30 Kč ROČNĚ = 0,082 Kč denně !!!

zastupitel Aleš Koutný (ČSSD)/I JAKO VTIP TO JE UBOHÉ/:

"Já jsem denně omezován na svých právech, když mě v dopravním prostředku vítá nějaký rozesmátý rotvajler, pitbull nebo mastif, samozřejmě bez náhubku. Jsem ohrožený," líčil Koutný.

Dodal, že omezováno je i jeho dítě, když nemůže běhat po loukách tak jako kdysi on sám, protože má hned pokálené boty. "Pane Zapletale, já vám zaplatím těch tři sta korun za čip a vy mi budete deset let, což je zhruba délka psího života, čistit boty," navrhl nakonec.

Zdroj: http://ostrava.idnes.cz/ostravane-resi-jak-obejit-povinne-cipovani-fki-/ostrava-zpravy.aspx?c=A130926_1981776_ostrava-zpravy_ama