Petice pro Nechceme Česko Romskou vlajku

Nepřihlášený uživatel

/ #1183

2014-02-09 17:52

Drzost největšího kalibru, jako se všemi tzv. "diskriminacemi", jako s např. s výrazem "rom" a jiné, co v česku zkoušej. Vždycky to byli, jsou a budou cigáni. Buď se podříděj našim zákonům a nebo ti, co řvou, ať táhnou. Oni moc dobře vědí, že proflákli skoro celé tisíciletí, aby se mohli usadit, to totiž není jejich "styl". Jejich pravidlo historicky je se přemisťovat, neživit se poctivou prací, ale ukrást co se dá a zmizet, kočovní zloději. Lituju těch málo, co se snažej, nemají to lehké kvůli nepřízpusobivé většině. Od útlého mládí jsem vedle nich žil a vidím do nich jak do hladový kozy, nikdo mi nic nevymluví a čím víc se to bude pitvat, tím menší šance bude si obhájit naši národní identitu, to je v čudu. To si žádnej stát na vlastní půdě nenechá líbit a já jen doufám, že u nás tomu nebude jinak, jinak roztrhám občanku, vyhlásím občanskou neposlušnost a budu dělat to, co oni, krást, dělat bordel a natahovat ruku. Kdo má jiný názor, patří mu nakopat zadek a vyhnat je i s nima.

Takže kdo vymejšlí případné zákony na toto téma v jejich prospěch, je zbabělec a vlastizrádce...