TV NOVA omluvte se za to co jste řekli o M4rtym09!

Nepřihlášený uživatel

/ #855 Pit

2014-04-22 00:14

Jsem zděšen počtem lidí kteří toho hajzla obhajují. Jsem zděšen tím jak hodně lidí si neuvědomuje, že v tom autě které ten hajz sundal mohli být jejich rodinní příslušníci.. Sám jsem hráč počítačových her, sysadmin, ale nemám problém si přiznat že hry ovlivňujou lidi.Nova to jen trochu nafoukla, ale v podstaě tam nic lživého nebylo.

Souhlasím s tím, že lidi jako ten hajzl by měla policie sundat z cesty použitím střelných zbraní. Nedovedete si představit co to je být nabourán takovýmhle individuem.. Rodina toho hajzla by měla doživotně platit vysoké částky odškodného pánovi v autě před ním..

A ad zbytek.. to měla nova říct, že byl plně při smyslech a jen tak ze srandy neplnoletý ukradl otci auto, bez papírů si zajel na chlastačku, a pak prchal před policií a přitom poškodil 8 aut a jednoho člověka usadil na invalidní vozík? Myslete lidi! Tohle by rodinu zničilo dvakrát víc i kdyby to nakrásně byla víc pravda než že to byl ožralý gamer. Jak už tady v commentech padlo. Buď to byl magor nebo to byl ožralý magor.. což je víceméně nastejno. U mě je to hajzl co si nezaslouží slušné slovo, lítost.. ..této výsady se zbavil svými činy.