Otevřený dopis premiérovi Sobotkovi - Ukrajina

Klára N,

/ #87 Re: Objektivita

2014-09-19 13:49

#13: - Objektivita 

Evidentně nevíte nic o tom, jak to na Východní Ukrajině vypadá, pokud to dokážete srovnávat s Polskem a Slezskem. Východní UKRAJINCI! jsou rusko jazyční obyvatelé této oblasti. Nikdo se tam nestěhoval, neemigroval. Lidé byli nespokojení s tím, co se děje v jejich zemi, nechtěli být pod nadvládou fašistů, kteří se sami jmenovali na své posty. Tak začali protestovat. Rusko jako takové, s tím nic společného nemělo. Dá se ale očekávat, že Rusové žijicí u hranic pomohou Ukrjincům v jejich těžké situaci. Takže ano, Rusové pomáhali. ( vlastně stejně jako EU a USA pomáhá samozvancům v Kyjevě!!!)Ruská armáda s tím nemá nic společného. Nebo si myslíte, že pokud by Rusové chtěli obsadit toto uzemí, tak by to tam vypadalo takhle? Ruská armáda je jedna z nejlepších, mají zbraně a výcvik, o kterém se Vám může nechat jenom zdát.

Lidé by měli využívat i jiné zdroje než pouze proti ruskou propagandu.

Žádní rusové neokupovali Ukrajinu. Ta oblast patří odjakživa rusům( ted s Ukrajinským občanstvím ). To ale vy nemůžete stejně nikdy pochopit, není to urážka, pouze konstatování faktů - musel byste žít v SSSR.

- Vycházím z toho, že i přesto, že jsem se narodila v ČR, konkrétně ve východní Ukrajině, Moskvě a i v Sevastopoli mám příbuzné, které jsem pravidelně celý svůj život navštěvovala.