Česká televize škodí České republice

Casi

/ #27

2014-11-06 09:56

celá česká demokracie je totalita, není rozdíl mezi tím co tu bylo a tím co je tu teď, za chvíli začnou politické procesy s lidmi kterým se demokracie po česku přestane líbit a začnou hlásat pravdu, viz naprosto nepochopitelná kampaň vůči prezidentovi, co se naše děti budou ve školách učit za dalších 30 let, stali jsme se otroky ve vlastní zemi

kvůli totální finanční negramotnosti po roce 89 většiny národa a také hladu po nových věcech, začali lidi nabírat půjčky, posléze hypotíky, dneska je téměř každý tak zasekaný v dluzích, že se neodváží otevřít pusu a říct názor aby nepřišel náhodou o práci a potažmo o střechu nad hlavou, slepě roky volíme pitomce co tam smrdí už od Havla, ono ostatně bohužel taky moc co volit není, protože oni mezi sebe nikoho nepustí, vláda je stát ve státě a obyčejný člověk nemá s tím šanci nic udělat, rozhodně ne demokraticky jak dneska každý s oblibou říká, vytahat je za ty chrtáně a ozdobit s nima pražské aaleje by možná zabralo, jenže my nejsme ani řeci ani bulhaři, jsme švejci, necháme si s prominutím srát na hlavu a pravdomluvce budeme vláčet mediálním hnusem, hanba českému národu, který nebrání svoje bytí a umožňuje kapitalistickým cizákům abychm své hřbety klonili až k  zemi jak za poroby

zažila jsem dobu kdy tu byla vláda jednoho režimu, nikdy jsem ve straně nebyla ne z nějakého odporu, mě nikdy nic neudělali, ale prostě jsem straník být nechtěla, v jednom ale měli pravdu už malý Bobeš napovídá, když říkali lidem když tu budou kapitalisti bude tu chudoba a otroctví, exekutoři, přesná model vypatlaných amerikačanů kteří kam vloezou nadělají jen bordel a způsobí neštěstí a pak dají od všeho ty paznehty pryč

dokonce jsem za totality pobyla pár hodin u výslechu na státní bezpečnosti to mi bylo 17 a důvod ? velmi prostý, nějaké potrhlé pako potřebovala splnit plán podpisů té slavné chartistické verbeže, že jsem ani nevěděla na co se mě policajti ptají co že sem to měla podepsat, však já v té době ani nevěděla co to Charta je :D, dokonce manžel dneska vzpomíná že policajti v Praze dostali echo bacha tam a tam bude nějaký míting těch chartistů tak tak moc nelezte a policajti ti řadoví si mysleli že to je nějaká sekta, tak čím nás tu celé ty roky krmí doboha, nakonec jsem musela složitě přes grafologa dokazovat že podpis opravdu není můj že nejsem žádná přesvědčená chartistka a že ve svým věku mám dělat sama co se sebou :-)

kamarádka dělala za komančů na Ministerstvu zahraničí a obchodu, budete se divit co za dobroty nosila s prezentaček firem co sem jezdili nabízet zboží všechno tu mohlo být i bez Havla a pádu hranic, ale bohužel byli jsme komunistická zeme a bylo na dovoz embargo němečtí podnikatélé pěkně dostali tytyt a bylo po obchodech a je dneska něco jiného, jak stát udělá krok vedle šup embargo jak někdo něco řekne vedle šup embargo, tak ať mi skutečně někdo vysvětlí jaký je vlastně rozdíl mezi tím co by a tím co je