Výzva k zodpovědnosti 2011

Nepřihlášený uživatel

/ #40

2011-09-10 17:42

Bude mi 61 let a už jsem v této republice zažila leccos, ale to, co se tu děje od roku 1989 mi připadá, že jsme si sametově odzvonili konec - nikoliv můj, ale díky vedení představitelů ČR, po čase konec ČR jako takové.....na oltář peněz dávají přírodu (lázně s léčivými prameny, privatizují/prodávájí), za finanční vyrovnání ničí zemědělství, lesy, chmelařství zaniká,Proč se ten, kdo si dovolil začlenit sociální důchodový fond, (který vykazoval přebytek), do státního rozpočtu, díky němuž je v médiích podsouvána nenávist nezi generacemi (za úplatu) - a on ještě stále zodpovídá za to, co se tady děje. Na nic, co potřebuje většina lidí v tomto státě, peníze nejsou. Jsou na nejasné investice do něčeho....(za úplatu) a doslova mně dostala položka státního rozpočtu (přesněji výše vládních mínusových výpočtů)na příští rok --- 1 000 000,- Kč jen za obsluhu našeho dluhu!!! Vždyť to jsou peníze, které většina lidi viděla jen jako text, ve skutečnosti nikdy, je mi z toho smutno - kéž by Vaše A DOST dolétlo až k těm,kdo jsou za tento stav zodpovědní a oni se opravdu začali nejen zodpovídat, ale i platit do prázdné státní pokladny za své chyby v rozhodnutích, v zákonech (s jejich dodatky a dodatky dodatků), kdyby pracoval lékař jako naše vláda, už by nebylo co řešit. Renata