PETICE na podporu Kláry Vítkové - Rulíkové (paterčata)

Nepřihlášený uživatel

/ #298 Re: Re: Dvakrát Ano, Kláře, kde by byli bez ní :-)))

2015-02-09 19:04

#297: Etana - Re: Ano, Kláře, kde by byli bez ní :-))) 

Vy vlastně ani moc nevíte, co si myslíte, ale  máte neskutečnou potřebu to vypsat. :-)))) 

Paní Mgr. se  starala, protože to tak dělá už dvacet  let a to vždy, pokud ji o to maminka vícerčat požádá. Požádala i slečna matka  prostřednictvím nějaké (přesně specifikované) osoby z porodnice.  Takže to měla  Mgr. Rulíková říct - vy se mně nehodíte, s Vámi mohou být problémy,  já se starat nebudu?  Uvažujte v dimezích problému a ne  jak bojovnice prosti něčemu, co neumíte definovat.  

Mně do rodiny paterčat nic není, ale samozřejmě mohu vyjádřit  svoje přesvědčení, že slečna matka je , podle toho, co jsem viděla v dokumentu líná, otec  bere neoprávněně dávky NP  a prarodiče nepracují. Staly se mediálními hvězdami, dostali za to zaplaceno, souhlasili, tohle je daň, že se staráte Vy,  zajímám já. Názor mám vlastní.

MOhu odsoudit chování babky KIňové,  cílené a plánované napadaní pečovatelky odsuzuji a považuji ho  za hrůzné. 

Rozlišujte veřejný život rodiny slečny matky a  neveřejný život Mgr. Rulíkové. Srovnávat můžete njeschopnost jedné a  vynikající péči  druihé ženy. 

Nevím vlastně, zda jsem to vůbec měla psát, zdá se mně, že sem chodíte pouze se zviditelnit,  nebo se oprostit od samoty a stresu. Pak se Vám omlouvam a pište si, co chcete, asi jsem už jediná, kdo na Vás reaguje.