PETICE na podporu Kláry Vítkové - Rulíkové (paterčata)

Vladimíra

/ #522 Re: Re: Re: Re: Re: Re: ano kláře

2015-02-12 13:59

#520: Andrea - Re: Re: Re: Re: Re: ano kláře 

 Já nehledím do minulosti, hledím na to, co se stalo a  dávám si to do souvilosti s tím, co jsem slyšela, viděla a četla.  Vše bylo  označené Kiňovou jako objektivní a pravdivé, stejně tak to konstatovala  ČT a další aktéři. 

Zachycení dění nemá nic společného s tíém, jdy se komu dařilo lépe, nemá to nic společného se střídáním režimů. Jediným dlvodem dění jsou peníze , peníze a pak ještě peníze. Jinak řečeno - hamižnost rodiny Kiňů,. která jsce vždy víc než dostává a sama pro to není ochotna udělat nic.  Netuším, jak moc se dokáže CELÁ rodina o děcka postarat, ale i v dokumentu zaznělo, že už byli bez pomocnic (tuším Vánoce) a že to zvládali. 

Jenže mít před sebou vidinu  služeb zdarma - uklid, vaření, nákupy, žehlení  plus péče od děti, to je pro slečnu Kiňovou něco, za co se bude bít až do krve a tvrdit, jak nic nejde, jak to potřebuje, jak se to nedá stihnout, jak je nemocná.... Ovšem když se tyto služby z malé části zaplatí  ze sbírky, pak lítají doslova hlavy. Protože se jí sáhlo na peníze . Na peníze, které byly právě k tomuto účelu vybrány - zajistit  .... rozvoj dětí. 

Vytýkací dopis byl , pro ministryni  jediným nalezeným východiskem, aby  byli Kiňovci zticha a  byla eliminována možnost, že JUDr. Sa,ková  bude bojovat i vůči ministerstvu.  Proto  jsem proti vytýkajícímu dopsisu,  a proto JSEM PRO PETICI.

 

POkud se v této rodině neudělá pořádek v tom, co vlastně potřebují, co jim chybí, čím děti strádají,  v porovnání s tím, kolik berou příspěvků,  zda jsou jim všechny vypláceny podle pravidel, která jsou stanovena pro ostatní  žadatele, nikdy nebude  klid.  Kiňová kdykoliv cokoliv zkreslí, ať jde o činnost osoby,  nebo dohledatelná fakta. Stačí se zamyslet nad její žádostí o snížení nájmu  kde komise konstatovala, že  předložené údaje neodpovídají tomu, co sama zjistila.  

Když se dvě úplné rodiny nedokážou postarat o  tyto děti,  bude muset stát tuto péči suplovat donekonečna.  Neskončí to ani věkem 4 let.