PETICE na podporu Kláry Vítkové - Rulíkové (paterčata)


Nepřihlášený uživatel

/ #552 Kláře NE

2015-02-12 21:37

Sbírka se jmenuje: „Pomoc rodině Alexandry Kiňové - první paterčata v ČR“.

Sbírka se nebyla zřízena na pomoc Kláře Vítkové-Rulíkové hradit mzdy jejich terénních pracovnic, zaměstnanců Klub dvojčat a vícerčat o.p.s. – dříve Českomoravská asociace Klubů dvojčat a vícerčat, kterého je KVR statutární orgán-ředitel.

Na základě žádosti JUDr. Samkové i rodičů paterčat, byly od února terénní pracovnice z rodiny staženy a poskytují pomoc v jiné potřebné rodině s vícerčaty.

 ( Zdroj: dvojcata.org: Peníze došly, tak vzala Rulíková peníze z fondu pro děti a začala platit pracovnice. Jen se tak nějak zkrátka nedohodla s rodiči a odůvodnila to nepřímo tím, že kdyby jim takto nepomohla, že kdyby nevzala ty peníze a nezaplatila pracovnice, které pomáhají s dětmi, stát by jim děti vzal. Tolik jsem si poskládala z toho, co jsem se dozvěděla z různých zdrojů. Je to samozřejmě moje interpretace.)

Ministerská úřednice a ředitelka obecně prospěšné společnosti si udělala ostudu svým prohlášením v dokumentu. S*** na vás. Vy ku*** zas**** a dalšími články na webu ona idnes a v lidových novinách svůj charakter pouze potvrdila.

Pokud by nebyla propuštěna, tak by to znamenalo souhlas s jejím chováním, který je neakceptovatelný, ať na jednu stranu pomohla třeba tisíci rodinám.