PETICE na podporu Kláry Vítkové - Rulíkové (paterčata)

Stana

/ #564 Je to samozřejmě moje interpretace

2015-02-12 22:51

#552: - Kláře NE  

Peníze došly, tak vzala Rulíková peníze z fondu pro děti a začala platit pracovnice. Jen se tak nějak zkrátka nedohodla s rodiči a odůvodnila to nepřímo tím, že kdyby jim takto nepomohla, že kdyby nevzala ty peníze a nezaplatila pracovnice, které pomáhají s dětmi, stát by jim děti vzal. Tolik jsem si poskládala z toho, co jsem se dozvěděla z různých zdrojů. Je to samozřejmě moje interpretace.)

 Ministerská úřednice a ředitelka obecně prospěšné společnosti si udělala ostudu svým prohlášením v dokumentu. S*** na vás. Vy ku*** zas**** a dalšími články na webu ona idnes a v lidových novinách svůj charakter pouze potvrdila.

Pokud by nebyla propuštěna, tak by to znamenalo souhlas s jejím chováním, který je neakceptovatelný, ať na jednu stranu pomohla třeba tisíci rodinám.

----------------------------

no vidite a ja jsem se zase v diskuzich docetla

1) ze Sasa sama pozadala Klaru o ty pecovatelky protoze sla v listopadu na operaci

2) ty pecovatelky mely podepsane smlouvy takze ze dne na den je zrusit nejde,

puste si TV kde Klara vysvetluje podminky smlovy babicce Kinove, Sasa tam je taky pritomna

takze predpokladam ze Sasa byla i u jinych smluv s pecovatelkami  a ze Sasa tedy moc dobre vedela

kdy a s kym pro peci patercat  Klara uzavrela smlovy. Podle vyberu  penez na pecovatelky z  TU ted kdyz je o ten ucet boj bych rekla ze je to pravnicky OK, jinak by ty vybery za platy Samkova zastavila.

3) moc rada bych videla zabery TV kde se hadala babicka Kinova s Klarou , PROC tohle TV vystrihla? PROC  Tv DALA POUZE REAKCI KLARY, ALE NEDALI AKCI BABICKY?

taky co Klaru tak vyvedlo z miry ?asi ta hadla uvnitr nebyla az tak OK.  Taky jsem pochopila ze na ten Otvirak nakonec sli a Sasa dostala 5 000 korun.

Zneuzit jeden zaber  vam jde velice dobre