PETICE na podporu Kláry Vítkové - Rulíkové (paterčata)

Nepřihlášený uživatel

/ #1482

2015-03-05 08:29

Renata: Jsem z tohoto dokumentu vážně v rozpacích. Sama mám tři děti, skoro tříletou dceru a 10ti měsíční trojčata, já na rodičáku, manžel má dvě práce aby nás uživil a vycházíme jen tak tak. Šetříme kde se dá, Saša si neustále stěžuje, že nemá peníze na to a na to. Proto se ptám, proč paterčatům příkrmy sama nevaří? Proč jim kupuje neskutečně předražené skleničky? To by mě velmi zajímalo, ušetřila by si tím spousty peněz a určitě by jim dala více než nějakými skleničkami, které jsou nabušené éčkama atd. Já vařím všem třem dětem + nám dvěma a taky se to dá stihnout, do toho domácnost a nikoho k ruce nemám a také to zvládám všechno sama. Sašu nevidím, že by vzala hadr do ruky nebo něco dělala, jen si stěžuje, je nevděčná a pořád někde trajdá, jak jsem jim na začátku fandila, tak teď mě tedy dost vytáčí jejich přístup, nevděčný přístup za cokoliv. Díky za odpověď. Jinak Vám paní Kláro moc fandím a divím se, že máte takovou trpělivost a musím souhlasit s Vaším synem, že oni Vás jen využívají a neváží si Vaší pomoci. Přeji hodně štěstí. Renata H.

Klára Vítková Rulíková: Saša dětem vaří, ale v době, kdy byl výpadek pečovatelek nebo byli doma sami, tak sáhla i po "drahých" přesnídávkách jako asi všechny matky vícerčat v rámci zachování zdravého rozumu...

Podívejte jak z takového dotazu vybruslila elegantně, ona je celou dobu omlouvala a chránila.