PETICE na podporu Kláry Vítkové - Rulíkové (paterčata)

Nepřihlášený uživatel

/ #1487 Re: Re: Re: Petici: NE

2015-03-05 11:42

#1481: - Re: Re: Petici: NE 

Přečetla jsem vše, co se na webu dalo najít a viděla dokument. KVR nikdy rodinu nepomlouvala, to mi opravdu psát nemusíte, až ve zmíněném článku na ona idnes v lednu 2015. Napsala jsem snad jasně, že mám na mysli její vulgární řeči v dokumentu a projevy od začátku roku 2015 v médiích.

Nakolik to souvisí s tím, že rodina paterčat požádala už v listopadu o ukončení spolupráce s KVR a aby rodinu nezastupovala v médiích a s TÚ je věcí k diskuzi, nebo také ne.

Řešíte tady ztěžování matky a že dostatečně nevařila a nevyráběla přesnídávky atd. Zapomínáte, že měla 3 vážné operace, za sebou porod a těhotenství paterčat.

Na rozdíl od vykecávání KVR v médiích se matka paterčat chová czela jinak a řekla, že se k situaci zatím nebude vůbec vyjadřovat, což je chování rozumné na rozdíl od "řečí" KVR, které nastartovala na počátku tohoto roku. Matka prohlásila, že se k situaci možná vyjádří později, až budou děti větší a situace se trochu uklidní.

Já mám jasno. KVR prostě nepodpořím v této petici.

Rodinku paterčat moc zdravím, mějte se krásně a užívejte si s láskou nejkrásnější období vašich dětí.