PETICE na podporu Kláry Vítkové - Rulíkové (paterčata)


Nepřihlášený uživatel

/ #3142 petici a KVR: Ano

2015-04-17 22:21

9.leden 2015

Jsem ráda, za postoj úřadů. Saša mi říkala, že byla na sociálce a tam jí řekli, že Rulíková tím, že jim odeberou děti rodinu pouze strašila, že nikdy o ničem takovém neuvažovali. Což je hrozné, člověk, který měl pomáhat, strašil odebráním dětí.

Jsem ráda, že ministerstvo rozhovor Rulíkové bere tak že porušila mlčenlivost. Dovedete si představit, že přijdete na úřad vyřídit osobní záležitosti a pokud se to nebude úředníkovi líbit, tak to bude ventilovat v tisku?

Doufám, že to dopadne dobře i s transparentním účtem. Při zakládání účtu byla dohoda, že Rulíková nebude mít možnost z účtu vybírat bez souhlasu rodičů. Rulíková to udělala tak, že má neomezený přístup k účtu. Takže lidi co poslali peníze paterčatům je vlastně poslali Rulíkové. To že z účtu zaplatila pečovatelky rodiče vůbec nevěděli. Pokud by to tak bylo 10 měsíců, z účtu by odešlo přes 230tis., to je cca půlka. Až paterčata vyrostou z postýlek a budou potřebovat velké postele, až půjdou do školy, až bude potřeba uspůsobit pokojík, teda větší pokoj pro šest dětí kdy je pět kluků a jedna holčička. Pořád je to 3+1. To všechno půjde to tisíců. Na to chce rodina peníze použít a proto nechtějí vybírat.

Znáte někdo rodinu kde by Rulíková pomohla a ta rodina by byla spokojená? Mám pocit, že u paterčat ta pomoc byla dost neprofesionální a amatérká. Pani co má dvoje dvojčata necelé dva roky od sebe nakonec prý taky zůstala sama.
Mám pocit, že o dvojčatech spíš jen mluvila a o praktickou pomoc nešlo.

Knížka se mi vůbec nelíbila. Naštvala mě už po prvních stránkách.

-----------------------------

tenhle prispevek napsala pani ktere v Patercatech privezla kybl jogurtu pro deti...

beru to jako sireni pomluvy na KVR

par otazek

LZE socialka Sasene nebo LZE Sasena te pani?

Socialka v pomoci patercatum podle mne uplne selhala a 

jestli jeste lzou Sasene  a pomlouvaji KVR tak to je teda sila.

Jestli si to vsechno Sasa vymyslela tak by se mela Klare VEREJNE OMLUVIT!

ps

neni to soukroma korespondence,

je to na verejnem forum dvojcata  kde si to kazdy muze precist