Češi proti putinovým Nočním vlkům (otevřený dopis vládě ČR)

Nepřihlášený uživatel

/ #398 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-04-25 09:06

#381: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

No bohužel i ten obsah je to, čeho se mně v tvých příspěvcích žalostně nedostává. Nechci ti kazit iluze, ale z nás dvou nebudu já ten, kdo ztratil vlastní mozek. Plácáš páté přes deváté jako tatar a jediné, co tvoje protiruskou propagandou zmanipulovaná hlavička dokáže vygenerovat, že Stalin zabil 600000 lidí a NE nočním vlkům, tak to rveš do každého příspěvku a pořád dokolečka tady tím spamuješ. Více z tebe asi nevydolujeme kolego, do zítřka bych doporučoval nějakou tu encyklopedii, za současného stavu jsi na úrovni vést vážnou debatu leda tak s pacienty léčebny pro choromyslné. Nikdy bych netušil, jaké zmanipulovatelné nemyslící roboty může vytvořit mediální propaganda, kdybych to neviděl na vlastní oči.               

ODPOVĚĎ:

Pořád řešíš nebo řešíte  formu a né obsah.

1.)To že stalin nechal zabít VÍCE než 6000000 lidi je FAKT.A né můj výmysl.

2.)Nečekám od nikoho že mě bude plácat po zádech.A od tebe už vůbec ne.

3.) Dle tvého vyjádřeni pokud je tvé.Cituji:Více z tebe asi nevydolujeme kolego. Soudím žes na tomto článku nepracoval sám.Že?

4.)Vaše nebo Tvé argumenty nejsou žádné.Hádáš se pořád o písmena a interpunkci.Pojďme už konečně k

věci.Fakta.Zkus mi vysvětlit proč bych měl vítat někoho kdo se podílel na ANEXI Krymu.Nebo raděj ne.Stejně bys mě nepřesvědčil  

5.)  To že spamuji, jak říkáš Ty nebo vy má důvod. Někdo totiž mazal články na které jsem reagoval.Takže síť pak byla plná mých reakcí a žádný protiargument.Už to chápeš? Já nikomu neměním ani  písmeno nebo snad ano?

6.)Vždyť já právě teď vedu debatu s pacientem nebo pacienty psychiatrického ústavu.

7.)V té posledni větě se shodnem, to samé si o tobě nebo o vás myslím Já.

O tomhle je ta petice: O Nočních vlcích nechci je tady!!! A ať se vráťíš nebo né z té  psychiatrické léčebny s tvými kolegy nebo sám tak NEPIŠ!