PETICE na podporu Kláry Vítkové - Rulíkové (paterčata)

Nepřihlášený uživatel

/ #3845 Re: Re: Re: Re: Na fio účtu jsou během těchto dnů 2 nákupy...

2015-06-18 19:16

#3842: Pravda vítězí - Re: Re: Re: Na fio účtu jsou během těchto dnů 2 nákupy... 

Do toho, co a zda jsem jim přispěla vám nic není, ale je mi a ostatním do toho, že přestože disponují tolika penězi pravidelně od státu(VŠE JIM PLATÍ) a tedy i ode mne jako pracující, stále žádají pomoc i jinde a vytváří další zdroje této pomoci. Viz sbírka na stránkách RC Milovice. Když si pak člověk přečte, že pro dvouleté děti jsou požadovány nekapající hrnečky AVENT...jedny z nejdražších, vitamíny pro Tonyho a pomůcky pro první třídu a další a další....jiné nadstandartní věci, je mi z toho zle. Chtělo by to trochu SKROMNOSTI!

Pracující lidi šetří a snaží se hospodařit s tím, co vydělají. Bydlení, jídlo a ostatní věci platí ze svého, dětem kupují oblečení v sekáči nebo i u Vietnamců. Jinak nevím, co ve Sportisimu kupovali, ale kvalitní boty-kožené a zdravotně nezávadné se pořizují v běžné obuvi nebo v lékárně...jenže takové boty "neřvou" na dálku značkou, které si jejich soukmenovci rádi všimnou. To by nebyli dostatečně COOL.  Prostě.....stačí si pustit seriál o nich a člověk hned ví....utratit za poslední peníze oblečky na křtiny, oblečky bílé, které jsou dle mého dost nepraktické a děti je asi moc neužily...a pak "brečet", že nemám prachy. Jenže ...opět jde o efekt, vyrazit soukmenovcům dech, že MY NA TO MÁME A DĚTI PŮJDOU V NOVÉM, I KDYBY NA CHLEBA NEBYLO. Však on se stát musí postarat...