Petice na podporu prezidentského kandidáta Tomia Okamury
Nepřihlášený uživatel |
/ #363 Proslov Tomia Okamury ke kvótám:2015-06-27 13:48Postoj české vlády ke kvótám pro imigranty, které navrhuje Evropská komise, je neuvěřitelně prolhaný a pokrytecký, protože vláda tady tvrdí, že kvóty nechce, ale jejich vlastní poslanci přitom hlasovali v dubnu v Evropském parlamentu PRO kvóty a na Evropské komisi si je tak de facto vynutili. Je to vládní šaráda první třídy. A zmanipulovaná média o těchto faktech mlčí. Na problém s imigranty jsem upozorňoval již celý loňský rok, ale tehdy nebyl pro ostatní české politiky a média žhavým tématem. Naopak jsem byl osočován z rasismu. A jako obvykle se u nás začne problém řešit až když přijde, nikoliv předem. A samozřejmě mi zapravdu nikdo z médií či ostatních politiků nedává - naopak, dneska se ti, co tvrdili, že jsem xenofob a nelegální imigrace že není žádný evropský problém, tváří jako největší bojovníci proti imigraci. U většiny politiků platí přísloví "kam vítr, tam plášť". Uvidíme, jestli voliči na tyhle přemety a lhaní skočí. Ostatně i moji bývalí kolegové poslanci Úsvitu mne přece již v lednu odkopli za to, že jsem proti imigrantům. Jenže já nemám nic proti konkrétním lidem či národům - vadí mi jen, když někdo nelegálně přichází parazitovat na evropském sociálním systému a bohatství, které tu naši předkové po staletí vytvářeli. Jak víte, moje maminka, babička, dědeček a další příbuzní pochází z Bystřice pod Hostýnem ve Zlínském kraji. Každý se narodil v nějaké zemi a měli by usilovat, aby jeho země co nejvíce vzkvétala. Uznávám, že spousty viny na válkách v arabských zemích nesou USA, ale faktem je, že jednou z prapříčin je extrémní a agresivní náboženská nesnášenlivost muslimů - i ti takzvaní umírnění se mezi sebou nenávidí a vraždí, pokud patří k jiné odnoži. I proto říkám jasně, že islám do Evropy nepatří. Udělám maximum pro to, aby u nás islám nezakořenil, ale tato vláda mi v tom hází pouze klacky pod nohy. A největší lež je, že se muslim přizpůsobí. K tomu nikdy nikde v žádné západní demokracii uspokojivě nedošlo. Dochází naopak pouze k problémům, které přerůstají v obrovské sociální pnutí mezi původními evropskými obyvateli a muslimskými přistěhovalci. Problém je především v současném legalizování nelegální imigrace. Bylo by ihned po problému, kdyby Evropská unie začala praktikovat nulovou toleranci nelegální migrace - v praxi to znamená každého nelegála na souši i na moři ihned poslat zpět - lodě nenechat ani přistát ke břehu. A zároveň okamžitě zrušit štědrý sociální systém vůči imigrantům, který panuje v zemích EU. V ten moment zmizí motivace do Evropy plout, protože to nebude pro nikoho ani kšeft a budou to jen vyhozené peníze. To bylo a je to, co od počátku říkám. Ale nikdo z vládní garnitury to nechce slyšet. Oni k tomu dojdou i ostatní, ale bude to trvat a do té doby přibyde v Evropě pár milionu muslimů, mladých negramotných mužů, kteří umí pouze střílet z kalašnikova, někoho znásilnit a případně odpálit bombu. Všechny ilegální imigranty je potřeba neprodleně vystěhovat zpět do domovských zemí. Jiné řešení neexistuje. Pokud tady zůstanou, zaděláváme si na další problém - sociální i ekonomický. Jedinou výjimkou jsou skuteční a ze všech úhlů prokazatelní političtí uprchlíci - jako je například světoznámý spisovatel Salman Rushdie, kterému muslimové vyhrožovali smrtí a ájatolláh Chomejní, nejvyšší vůdce Íránu, vydal fatvu, ve které Rushdieho odsoudil k smrti. Ale aby nám tady v Evropě kázali imámové nenávist proti nám, kteří je tu živíme - to je nonsens. Děkuji za pozornost a také děkuji, že jste navštívili můj facebookový profil. Přeji ať se Vám ve všem daří a jestli s mými názory souhlasíte, prosím sdílejte Vašim přátelům.! |
|
Trest členům gangu týrající zvířata v Číně
Petice proti rozhodnutí české ambasády v Abuji o zamítnutí udělení víza pro rodinného příslušníka občana EU
Opravte Pragerovy kostky! Petice za zachování a rekonstrukci budovy „kostek” u Emauz
Výzva vládě Pomoc pro 100+100 dětí z Gazy
Podporujeme Izrael v boji proti teroristům, postoj české vlády je správný
Výzva vládě k zabezpečení urgentní humanitární pomoci Gaze a dosažení dohody o příměří
Za změnu „ZÁKONŮ PRO KOČKU“
Petice za prošetření případu Libora BENÍČKA (kauza týrání zvířat v oboře Březka)
Chcete něco změnit?
Bude-li člověk mlčet, nic se nezmění. Autor této petice se rozhodl něco změnit a jednat. Uděláte to samé? Zahajte sociální hnutí vytvořením petice.
Vytvořte vlastní peticiDalší petice, které by vás mohly zajímat
Petice SMS ČR proti převodu financování nepedagogických pracovníků na obce (Vařečkový protest)
906 Vytvořeno: 2025-02-03
Exemplární trest pro střelce koček z obory Březka
13521 Vytvořeno: 2024-08-09
Za vyřešení drogové situace na Praze 5
779 Vytvořeno: 2025-01-16
ZÁKAZ RADARŮ NA DÁLNICÍCH
848 Vytvořeno: 2024-12-07
Petice za prošetření případu Libora BENÍČKA (kauza týrání zvířat v oboře Březka)
2559 Vytvořeno: 2025-01-20
Petice za odvolání ředitele ZŠ Vančurova Hodonín
79 Vytvořeno: 2025-02-05
Za změnu „ZÁKONŮ PRO KOČKU“
15792 Vytvořeno: 2023-10-30
UZNÁNÍ ZAMEZENÉHO STOLCE BENEDIKTA XVI. A SVOLÁNÍ KONKLÁVE
18180 Vytvořeno: 2023-10-23
Podpora pro spolek Triangl
281 Vytvořeno: 2025-01-23
Pepa a fortinte
33 Vytvořeno: 2025-02-06
Petice za záchranu stromů a zelené plochy na ulici Kulturní v Rožnově pod Radhoštěm
32 Vytvořeno: 2025-02-05
Propusťme politické vězně a zastavme kriminalizaci rostlin a hub
173 Vytvořeno: 2025-01-13
Břehy bez omezení!
1775 Vytvořeno: 2024-01-24
Petice za ukončení používání a prodeje zábavní pyrotechniky, petard, ohňostrojů i tzv. lampionů štěstí
49583 Vytvořeno: 2022-12-27
Petice za odvolání ředitelky Krajské veterinární správy Karlovarského kraje paní MVDr. Márie Slepičkové
1880 Vytvořeno: 2025-01-22
PROTI AKADEMICKÉMU ANTISEMITISMU
1468 Vytvořeno: 2024-12-12
Petice proti zjednosměrnění provozu v centru Loun
271 Vytvořeno: 2024-11-29
Za ochranu práv a psychického zdraví českých dětí
3095 Vytvořeno: 2024-07-23
Trest členům gangu týrající zvířata v Číně
6466 Vytvořeno: 2024-04-15
Petice proti uzavření ulice Pod Novým lesem Praha 6
262 Vytvořeno: 2024-12-09