Žádáme bezodkladnou demisi premiéra Sobotky.

Nepřihlášený uživatel

/ #72

2016-01-09 23:18

Náš stát se rozkrádá nevídaným způsobem. Na nepřizpůsobivé cikáni a migranty se vydávají stamilióny a na děti s klokánku nejsou peníze na tělesně postižené nejsou peníze na důchodce aby žili důstojným způsobem a nemuseli hladovět nejsou peníze.
Ale vládní letadlo poletí pro uprchlíky do Sýrie z toho sem vezme děti které potřebují nutnou operaci a ve finále tito lidé utečou do Německa i s dítětem smrtelně nemocným. Hlavně ,že se vyhodilo několik desítek tisíc ne-li miliónů za dopravu, ubytování a poskytnutí pomoci zdarma. Naše děti to nedostanou.
Na nepřizpusobivé vyčlnil pan Sobotka navíc 200 milionů korun jenom na cikáni. Zvýšení sociálních dávek pro cikáni má být o 2.300 vyšší než v minulém roce na jednoho migranta chce Sobotkova vláda přispívat 2 mil. korun a já se ptám kde jsou naši lidé kteří potřebují pomoc proč se neoperují děti které zápasí o život nebo mají tak těžkou nemoc , že jen nákladná operace je může dostat zpátky do života. Proč pro naše občany není tato péče zdarma na toto ráda budu platit daně avšak ani na imigranty ani na cikány přispívat nebudu. Proto sděluji se vší vážností že od letošního roku pokud budu platit daň nebo sociální , tyto peníze půjdou rovnou potřebným tak to budu platit daně Já. Pan Babiš a ani Sobotka neuvidí korunu protože mi nijak nepřispívají a s mými daněmi a příspěvky nenakládají tak abych byla spokojená a viděla, že peníze jdou potřebným občanům České republiky.