Žádáme bezodkladnou demisi premiéra Sobotky.
Nepřihlášený uživatel |
/ #123 SKOPIROVANO S PETICE JAK DOLOUHO SI NECHATE SR... NA HLAVY OVCE2016-01-14 13:47Tak 6.2. se s demonstracemi roztrhl pytel - jedna je od 13:00 na Dejvickém náměstí, po které se jde průvodem na Loretánské náměstí, kde je od 14:00 druhá - pořádá hnutí Za naši kulturu a bezpečnou zem a Národní demokracie. Jedna je ohlášena Úsvitem a Blokem proti islámu na 15:00 na Hradčanském náměstí. Jedna je ohlášena na 14:00 na Můstku - pořádá Okamura a jeho Svoboda a přímá demokracie (SPD). Témata jsou společná - proti ilegální imigraci, islamizaci, vlastizrádné vládě, za vystoupení z EU. Všechny dnes vyjely na internetu po zadání "demonstrace 6.2.". Vzhledem k tomu, že tuto petici za vystoupení z EU zorganizovala právě Okamurova SPD, která ji také předložila vládnímu petičnímu výboru složenému z ANO, ČSSD, KSČM, TOP, ODS - a ten ji statečně velkohubě zamítl, a také vzhledem k dlouhodobě stabilní činnosti a kvalitnímu volebnímu programu Okamury mi to stálo za to nezlomit nad všemi demonstracemi hůl a dohledat na facebooku, z jakého důvodu se takto tříští síly. Po zvážení myslím, že Okamurův důvod je dostatečně pádný - viz níže, takže já osobně půjdu 6.2. od 14:00 na Můstek. ---- https://www.facebook.com/events/ Milí přátelé, vážení příznivci, níže je stanovisko Tomia Okamury k tomu, proč SPD nekoordinuje své demonstrace s pučisty z Úsvitu. Ptáte se mě, proč neděláme demonstrace společně s pučisty z Úsvitu a Blokem proti islámu, který se s nimi dal dohromady. Vysvětlení je jednoduché. S pučisty a zrádci z Úsvitu, které v současnosti řídí Vit Bárta z Věcí veřejných, opravdu spolupracovat nemůžu, jelikož již jednou mi znemožnili prosazovat program a já si již podruhé puč nemohu před mými voliči dovolit. To by byl konec všech snah o změnu poměrů. A nové spojení pučistů z Úsvitu a Bloku proti Islámu je jen a pouze nový volební projekt Víta Bárty, takže spolupráce bohužel v zájmu mých voličů nepřipadá v úvahu. Být zrádcem a podrazákem, jako jsou pučisté z Úsvitu, je totiž charakterová vlastnost, a kdo to udělá jednou, udělá to i podruhé. A mým cílem je prosazovat program, nikoliv být obětí neustálých zákulisních intrik či pučů. Jediné, co mohu opět od nich očekávat a čeho jste a budete i nadále svědky, budou jejich štvavé a manipulativní kampaně proti mojí osobě a naší SPD s cílem mne pouze dehonestovat, pomluvit a odstavit z politiky, abych nemohl prosazovat program přímé demokracie - ostatně přímá demokracie se již vytratila i z názvu pučistů z Úsvitu. A podle mých informací právě chystají štvavé kampaně proti mojí osobě ve spolupráci se zaplacenými médii. Tyto antikampaně budou s větší či menší intenzitou pokračovat až do voleb, jelikož jsem politické konkurenci nepohodlný a zjistili, že mediální cenzura nestačí. Připravme se na to, držme spolu a hlavně tomu nevěřte. A za sebe říkám, že já jsem šel do politiky s pozitivním programem a se snahou měnit věci k lepšímu a zlepšovat náladu ve společnosti. A nemůžu souhlasit s tím, když někdo vymýšlí na ostatní neustále nějaké podrazy, pomluvy, antikampaně a zákulisní intriky – taková politika žádnou změnu nepřináší. A pokud otočili o 180 stupňů, pak se ptejme proč? Protože zjistili, že je to dobré předvolební téma? Tomio Okamura |
|
Trest členům gangu týrající zvířata v Číně
Petice proti rozhodnutí české ambasády v Abuji o zamítnutí udělení víza pro rodinného příslušníka občana EU
Opravte Pragerovy kostky! Petice za zachování a rekonstrukci budovy „kostek” u Emauz
Výzva vládě Pomoc pro 100+100 dětí z Gazy
Podporujeme Izrael v boji proti teroristům, postoj české vlády je správný
Výzva vládě k zabezpečení urgentní humanitární pomoci Gaze a dosažení dohody o příměří
Za změnu „ZÁKONŮ PRO KOČKU“
Petice za prošetření případu Libora BENÍČKA (kauza týrání zvířat v oboře Březka)
Chcete něco změnit?
Bude-li člověk mlčet, nic se nezmění. Autor této petice se rozhodl něco změnit a jednat. Uděláte to samé? Zahajte sociální hnutí vytvořením petice.
Vytvořte vlastní peticiDalší petice, které by vás mohly zajímat
Petice SMS ČR proti převodu financování nepedagogických pracovníků na obce (Vařečkový protest)
945 Vytvořeno: 2025-02-03
Exemplární trest pro střelce koček z obory Březka
13521 Vytvořeno: 2024-08-09
Za vyřešení drogové situace na Praze 5
780 Vytvořeno: 2025-01-16
ZÁKAZ RADARŮ NA DÁLNICÍCH
850 Vytvořeno: 2024-12-07
Petice za prošetření případu Libora BENÍČKA (kauza týrání zvířat v oboře Březka)
2559 Vytvořeno: 2025-01-20
Petice za odvolání ředitele ZŠ Vančurova Hodonín
79 Vytvořeno: 2025-02-05
Za změnu „ZÁKONŮ PRO KOČKU“
15792 Vytvořeno: 2023-10-30
UZNÁNÍ ZAMEZENÉHO STOLCE BENEDIKTA XVI. A SVOLÁNÍ KONKLÁVE
18180 Vytvořeno: 2023-10-23
Podpora pro spolek Triangl
281 Vytvořeno: 2025-01-23
Pepa a fortinte
33 Vytvořeno: 2025-02-06
Petice za záchranu stromů a zelené plochy na ulici Kulturní v Rožnově pod Radhoštěm
32 Vytvořeno: 2025-02-05
Propusťme politické vězně a zastavme kriminalizaci rostlin a hub
174 Vytvořeno: 2025-01-13
Břehy bez omezení!
1775 Vytvořeno: 2024-01-24
Petice za ukončení používání a prodeje zábavní pyrotechniky, petard, ohňostrojů i tzv. lampionů štěstí
49583 Vytvořeno: 2022-12-27
Petice za odvolání ředitelky Krajské veterinární správy Karlovarského kraje paní MVDr. Márie Slepičkové
1880 Vytvořeno: 2025-01-22
PROTI AKADEMICKÉMU ANTISEMITISMU
1468 Vytvořeno: 2024-12-12
Petice proti zjednosměrnění provozu v centru Loun
271 Vytvořeno: 2024-11-29
Za ochranu práv a psychického zdraví českých dětí
3095 Vytvořeno: 2024-07-23
Trest členům gangu týrající zvířata v Číně
6466 Vytvořeno: 2024-04-15
Petice proti uzavření ulice Pod Novým lesem Praha 6
262 Vytvořeno: 2024-12-09