Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Názor, se kterým se plně ztotožňuji

/ #8562 cituji:

2016-04-10 18:37

"Obracejí panáčkové... ke cti jim to neslouží, ale já jsem rád.Vzpomeňte si na sobotkovo maily, teď se znova chytají V4, kterou prve zradili,před tím Sobotku pouze zajímalo co by tak Merkelka chtěla slyšet, aby se jí mezi půlky lezlo snáz,možná i ty promigrantské večerníčky už nebudou.-pokrytci-Jsem hrdý na český národ, že od začátku krize stojí, i přes masivní mediální masáž, pevně při zdravém rozumu a jasně dává najevo svůj názor i když to je třeba jen v hospodě či na netu.Tento uměle vyvolaný problém s migranty, které ostatně považuji rovněž za oběti zrůdných snah sociálních inženýrů,nás kupodivu jako národ hodně stmelila a to napříč všemi sociálními skupinami a spojila s námi spontánně i stejně smýšlející lidi ze sousedních zemí.Je třeba vytrvat a protestovat i proti bezvízovému styku s Tureckem,který by byl neuhlídatelnou branou islámského světa do zemí EU.Čekala by nás nezvládnutelná invaze migrantů.I těm, kteří už v EU již jsou,je potřeba pomáhat jen dočasně a potom alou zpátky."