Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Vlastenec

/ #8586 Evropě hrozí útoky chemickými i biologickými zbraněmi

2016-04-11 18:34

VŠÍMATE SI JAK UŽ NEVĚDÍ CO PSÁT JAK JE SE..... ŽE JIM TU AMERICKOUPROPAGANDU NEŽEREM FAŠISTI S USA

VICE-Tomio Okamura: Muslimové ve větších společenstvech jsou v Evropě nepřátelský cizorodý prvek

Evropě hrozí útoky chemickými i biologickými zbraněmi

Aktuální zprávy z bojiště mezi muslimy a křesťany - Evropě hrozí útoky chemickými i biologickými zbraněmi - Sobotní blokády českých hranic se zúčastní i představitelé Pegidy - Nikým nevolená sebranka byrokratů, přerozdělovačů a vyznavačů levičáckého centralistického řízení neboli eurokomisařů chce omezit svobodu projevu na internetu - EU hodlá zrušit všem zemím azylová centra pro uprchlíky - Zmatek v USA: Rusko náhle izoluje samo sebe - Mám zákaz v České televizi, řekl Jan Petránek. Já taky, já taky, já taky, ozvalo se - Převzato: infovojna.sk

VICE-Studio REPORT 8.4.2016

Phil Schneider,MLUVI V PROJEVU O AIDS JAKO BIOLOGICKÉ ZBRANI PROTI NARODUM  A BIOLOGICKÉ ZBRANĚ SOU EBOLA,ZIKU,AIDS,PRASEČÍ CHŘIPKA,PTAČÍ CHŘIPKA,ATD-Phil Schneider, jeden z tým, co prežili ozbrojenú výmenu v roku 1979 medzi velkými Šedivými a US tajnými zložkami