Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Nepřihlášený uživatel

/ #12205 P.František nasledovnik ktery zemře dne J.Zjeveni 17,11:17 Jejich konec bude jako jejich skutky!

2016-12-10 19:10

P.František nasledovnik ktery zemře dne J.Zjeveni 17,11:17 

Papež František je ten 8 co brzy pojde až nastane soužení jak jeho predchudci jako Jan Pavel 2 ten 6 to byl špina Satanista taky ale ten pošel a pak jeste zbyva Benedikt XVI ten 7 ten pomale umirá ale pojde špina

UPOZORNĚNÍ! ISLÁM STÁLE NENÍ UZNÁN JAKO OFICIÁLNÍ NÁBOŽENSTVÍ V ITÁLII!
A co dělá Papež František a církev? Jak smyslů zbavená, omývá a líbá nohy uprchlíkům. Jenže nezapomeňte, v očích muslimů je toto obraz podřízení!

A ještě mě napadla otázka. Co by řekli v takové Saudské Arábii, kdyby tam chtěli křesťané vystavět svoje kostely?

VICE-STOP ISLAM! Stovky muslimů protestují za výstavbu mešit u Kolosea v Římě. 

VICE-Papež je vtělený ďábel a převlečený Antikrist. To řekl učitel nynějšího papeže Františka

Anděl světla Lucifer klam V MEŠITĚ

VICE KLAM S-Angel Ghost Captured On Video In Mosque In Azerbaijan [HD]

2. Korintským 11,10-15

10Jakože je při mně pravda Kristova, tato moje chlouba nebude v achajských končinách umlčena!11Proč na tom trvám? Snad proto, že vás nemám v lásce? Bůh ví, že mám!12Ale jak to dělám, budu dělat i nadále; nechci dát příležitost těm, kdo by se rádi chlubili, že si počínají jako my.13Jsou to falešní apoštolové, nepoctiví dělníci, přestrojení za apoštoly Kristovy.14A není divu, vždyť sám satan se převléká za anděla světla;15není tedy nic překvapujícího na tom, že se jeho služebníci převlékají za služebníky spravedlnosti. Jejich konec bude jako jejich skutky!