Petice proti přijímání nelegálních imigrantů na území ČR

A dost už

/ #802

2017-04-29 12:36

Říká se, že kdo po tobě kamenem, ty po něm chlebem... Známé přísloví už ale neříká, jak se máme zachovat v případě, že někdo po nás výbušninou, kalašnikovem či "Em šestnáctkou"... Zajímalo by mě, co na sled událostí posledních dní, říká pan profesor Kohout a jestli stále razí heslo: "Uprchlíka do každé rodiny" a taky co by dělal v případě, že by si do bytu nakvartýroval spící buňku IS, která by se mu posléze rozhodla poděkovat za jeho pohostinnost rozmetáním jeho těla v okruhu několika desítek metrů. Já bych se opravdu nerada dožila dne, kdy se nějaký muslimský zmrd pošlape po vlajce Českého státu a vytře si s ní zadel... Wikipedia označuje xenofobii jako formu strachu ze všeho neznámého, zejména pak cizinců a odlišných náboženství. Ale já si myslím, že dopady radikálního islámu jsou nám známé až až... Prej v sobě nemáme živit nenávist... A co v sobě jako mám asi tak živit, když vidím, jak ty radikální hovada systematicky likvidují každého, kdo jim není po chuti a vůli... Taky nemáme házet všechny muslimy do jednoho pytle, že ne každý muslim je terorista.... To asi ne, na druhou stranu každej terorista je muslim a to je přinejmenším k zamyšlení. Divím se, že některá média události ve Francii neoznačují jenom jako "zkorigování přelidněnosti Evropských zemí"... Děkuji pěkně, ale některé druhy multikulturního obohacení si klidně odepřu... Toliko moje soukromé vyjádření k tomu, co se kolem nás děje..