Petice Strany Zdraví Sportu Prosperity (SZSP), určená vládě ČR
Nejsem RASISTA jsem jen utiskovaný |
/ #208 Re: CIKAN2011-12-08 15:16Pořádek si udělají lidé sami,mnohé už štvou romské privilegia.Mnohé už to štve do takové míry,že se spousta pseudohumanistů bude divit.Za svůj poměrně dlouhý život,jsem nepoznal vzdělanost ve Vašich kruzích.Asi se nepohybuji po speciálních školách.Inu,To co je dáno v genech je v genech,To nejde popřít. Neexistuje,ba je i vyloučeno,aby došlo k nějakému napravení.Pořád jsou prý na Vás páchány křivdy.Tak proč i ve světě,de FACTO všude,když se řekne CIKÁN mají lidé hrůzu v očích?Vysvětlíte mi toto prosím? Dám příklad. Japonská kultura,kterou uznávám,tudiž NEJSEM rasista.Pozdrav se provádí ůklonou,je tam jistá vzájemná ůcta.Tato země díky své dlouhaleté isolaci to dotáhla na maximum. Když si vemu EVROPA -Krásně stavitelské slohy,umění,přímo skvosty tryskající lidským duchem. Když si představím Severské země zase tak Rusko -cokoliv. Ale nějak mi uniká co za ta léta dokázali ROMŠTÍ inženýři,stavitelé,umělci,špičkoví chirurgové.Rád se s Vámi sejdu,dokonce i prostorné místo jsem zamluvil a to v telefonnjí budce na Václaváku. Je spousta profesí,lidí,co je káží,Například,různé "neziskové" organisace složené z absoloventů velmi pochybných škol.Vzdělání má dnes kdekdo.Každý může být JUDr atd atd..ale zajímajím mne profese,kde je zapotřebí miít skutečné znalosti,skutečný lidský um.S tímto jsem se u Vás ještě nesetkal!!!!!!!!! Když se řekne CIKÁN.Já osobně si představím i lidi,co umí od srdce zahrát na housle,mají jak se říká své,ale umím si i představit generaci lidí co nemají vůbec žádné vzdělání a přitom ze zákona měli povinnost chodit do školy,ale hle,nějak jim to asi neělo..Kolik 99 procent? Vaše požadavky jsou směšné. Začněte žít tak,že půjdete příkladem a NIKDO na Vás neřekne křivého slova. Stavte,vnalézejte,učte se,cokoliv co druhým pomůže.Pak se řekne,jooo,,Cikáni,,sakra to jsou machři. Když se toho dožiji,sním svůj vlastní klobouk!
|
|
Trest členům gangu týrající zvířata v Číně
Výzva vládě k zabezpečení urgentní humanitární pomoci Gaze a dosažení dohody o příměří
Petice za statní občanství bez diskriminace
Petice proti rozhodnutí české ambasády v Abuji o zamítnutí udělení víza pro rodinného příslušníka občana EU
PETICE ZA ZRUŠENÍ POVINNÝCH TELEVIZNÍCH A ROZHLASOVÝCH POPLATKŮ
Opravte Pragerovy kostky! Petice za zachování a rekonstrukci budovy „kostek” u Emauz
Výzva vládě Pomoc pro 100+100 dětí z Gazy
Podporujeme Izrael v boji proti teroristům, postoj české vlády je správný
Chcete něco změnit?
Bude-li člověk mlčet, nic se nezmění. Autor této petice se rozhodl něco změnit a jednat. Uděláte to samé? Zahajte sociální hnutí vytvořením petice.
Vytvořte vlastní peticiDalší petice, které by vás mohly zajímat
Opravte Pragerovy kostky! Petice za zachování a rekonstrukci budovy „kostek” u Emauz
2136 Vytvořeno: 2024-12-16
ZACHRAŇME ŠKOLNÍ SPORT
1656 Vytvořeno: 2024-11-29
Voda pro zubry a divoké koně
18390 Vytvořeno: 2023-06-06
PROTI AKADEMICKÉMU ANTISEMITISMU
768 Vytvořeno: 2024-12-12
Petice studentů, absolventů, učitelů a znepokojené veřejnosti proti omezení hodinové dotace dějepisu, zeměpisu a přírodopisu
1675 Vytvořeno: 2024-12-08
ZÁKAZ RADARŮ NA DÁLNICÍCH
685 Vytvořeno: 2024-12-07
Zachraňte oslíky v Krtkově světě
110 Vytvořeno: 2024-12-20
Petice na podporu paní ředitelky Mateřské školy Hostinné
106 Vytvořeno: 2024-12-20
Petice za pojmenování vltavské náplavky v Praze po Karlu Schwarzenbergovi
1697 Vytvořeno: 2024-11-12
Petice proti uzavření ulice Pod Novým lesem Praha 6
141 Vytvořeno: 2024-12-09
Právo na vzdělání při zaměstnání: Podpořme možnost osobního rozvoje pro všechny!
63 Vytvořeno: 2024-12-17
Petice za ukončení používání a prodeje zábavní pyrotechniky, petard, ohňostrojů i tzv. lampionů štěstí
43065 Vytvořeno: 2022-12-27
Petice proti zrušení lůžkového onkologického oddělení Trutnovské nemocnice
264 Vytvořeno: 2024-12-12
PETICE ZA ZRUŠENÍ POVINNÝCH TELEVIZNÍCH A ROZHLASOVÝCH POPLATKŮ
23022 Vytvořeno: 2021-12-22
Deklarace zastání se srnčí zvěře
2247 Vytvořeno: 2024-08-23
Petice za statní občanství bez diskriminace
4431 Vytvořeno: 2024-09-11
Za ochranu práv a psychického zdraví českých dětí
2015 Vytvořeno: 2024-07-23
ZACHRAŇME (A)VOID! 2.0.
1364 Vytvořeno: 2024-11-26
Zrušme komunisty! aneb Kdy skončí Listopad - výzva poslancům a senátorům by podpořili paragrafové znění novely trest. zákona, kterým by se propagace komunismu (vč. kom. symbolů), postavila mimo zákon
1870 Vytvořeno: 2024-01-25
UZNÁNÍ ZAMEZENÉHO STOLCE BENEDIKTA XVI. A SVOLÁNÍ KONKLÁVE
17757 Vytvořeno: 2023-10-23