PETICE ZA ODSTOUPENÍ VLÁDY ČESKÉ REPUBLIKY

Nepřihlášený uživatel

/ #571

2011-12-28 20:48

Stále nám naše vláda lže a dává velké peníze jenom sama sobě a na nás kašle.Nestydí se přidávat roky důchodcům a mladý nemakaj.Je to vše nespravedlivé,jenom berou nám obyčejným pracujícím lidem,kam tohle může až dojít,to teda nevím.Asi do záhuby.Proč se naše vláda nestará o naší republiku?U nás se všechno ničí a ruší,za komunistů jsme byli soběstační a najednou to nejde,jak je to možné?Vše se tu rozkradlo a zničilo!!! PROČ Měli jsme přeci svoji půdu,svůj dobytek,skoro všechno jsme si vyrobyli,rodili se děti a dneska se ani mladí nechtějí brát protože se jim to nevyplatí,přišli by o peníze,tak raději žijí jenom na hromádce a každej v tý rodině nerodině se jmenuje jinak!!! TO JE ALE OSTUDA CO??? Takže u nás v čechách uplně vymizne rodina.STYĎTE SE!!! A co u nás důchodci,Ti nežijí ale přežívaj,měli by si užívat spokojené stáří ale u nás v čechách to nejde, protože se rozkradli všechny peníze co jsme si my důchodci našetřili.Nikdo Vám ,teda vládě nevěří,ptáte se proč se teda nic neděje?Já Vám řeknu proč,protože se všichni bojí o práci, aby nepřišli alespoň o tu almužnu co jim zaměstnavatel dává.To by jsme se taky mohli, my všichni pracující, setkat pod mostama!!!Doufám že si to někdo přečte a vezme si to k srdci,já toho mám ještě hodně na srdci ale to bych mohla psát až do rána a možná by to ani nestačilo.Ve vládě je strašně moc lidí a proto se nemohou na ničem dohodnout,prosim Vás už se konečně starejte o nás čechy a neopičte se po nikom,snad máte taky trochu nějakou hrdost,nebo néé!!!Proč dopustíte aby knám dováželi to hnusné jídlo plné éček a jedovatého svinstva,člověk aby se bál něco sníst.Je to prostě všechno špatně a proto jsem podepsala tuto petici.Slunce v duši,Vaše naštvaná česká pracující žena,které jste navýšili důchod o pět let,mockrát Vám děkuji!!!Jo a až v r.2015 budu vůbec brát nějaký důchod,tak doufám že nezemřu hlady.Protože když z té almužny všechno poplatím,tak mi nezbyde ani na ten chleba a sůl.