Petice proti přejmenování letiště Ruzyně na letiště V. Havla.
Nemesis |
/ #2045 Re: Stydím se za vás všechny2011-12-31 00:19#2028: S.T. - občan ČR a důchodce - Stydím se za vás všechny Nejdříve si přečtěte Analýzu 17.11.89 a pak se styďte sám za sebe, že jste naletěl největšímu vlastizrádci, Kennedy si letiště zasloužil. Jemu šlo doopravdy o lid, ale Havlovi šlo pouze o majetky, hérečky, moc. Složil i tajnou přísahu. (vytaženo z dopisu Zdeňka Spálovského) Co obsahuje tajná přísaha? Plně jste převzal jejich odkaz, který naplňujete. Plníte také přísahu, kterou jste skládal v Izraeli opřen o Zeď nářků a při Vašem svěcení do 30. svěcení ve stupni 1. Jednáte přesně jak jste slíbil. Rozbít náš stát, podrazit lid, nadělat z nás otroky a poslušné stádo konzumentních tvorů, vnutit lidu apatii, beznaděj, lhostejnost a nezájem o věci veřejné, musela narůst kriminalita, prostituce, drogy a tim rozbit morální hodnoty společnosti. Jednáta přesně podle zasvěcení: Já, jedině já vše kvůli mně, vše pro mne, a to všemi možnými prostředky. Přísahu, kterou jste skládal v Izraeli, byla přísaha Bohu zla – Jahvem – Luciferovi a Satanovi. Nejsem fanatik, ale tvrdý realista. Zlo, v kterém stojíte, se muselo ukázat, odhalit svoji tvář. To se stalo. Já jsem skládal přísahu životu, Pravdě a spravedlnosti – tomu Bohu, který stvořil Vesmír, planetu Země a Člověka, Stvořiteli, Soud, o který jsem požádal není spor dvou jedinců, ale boj dvou systemu. Dobra a zla. To, že jste mi dal milost, , ne z humánních důvodů, ale proto, abyste mi zavřel hubu. To jste dal naprosto jasněnajevo, že mám pravdu a z té vy máte strach. Proto říkám: Buď život nebo smrt, buď pravda nebo lež, buď spravedlnost nebo zločiny a bezpráví. Ochrancem vlastizrádných zločinců. Buď já a ten dobrý, čisty obelhaný a okradený lid a moje vlast, nebo Vy a ta banda vlastizrádných zločinců, které chráníte a kterým tolik vyhovujete. Proto žádám referendum, proto, že jedině lid je pánem v zemi a z jeho vůle pochází veškerá moc ve státě. Máte-li tak silnou podporu lidu, jak uvádí sdělovací prostředky, nemáte se čeho bát.Navrhuji Vám jen pro nás dva dialog v České televizi. Totéž také navrhuji Václavu PRUŽINSKÉMU – Klausovi, po našem pohovoru. |
|
Trest členům gangu týrající zvířata v Číně
Výzva vládě Pomoc pro 100+100 dětí z Gazy
Podporujeme Izrael v boji proti teroristům, postoj české vlády je správný
Výzva vládě k zabezpečení urgentní humanitární pomoci Gaze a dosažení dohody o příměří
Petice proti rozhodnutí české ambasády v Abuji o zamítnutí udělení víza pro rodinného příslušníka občana EU
PETICE ZA ZRUŠENÍ POVINNÝCH TELEVIZNÍCH A ROZHLASOVÝCH POPLATKŮ
Chcete něco změnit?
Bude-li člověk mlčet, nic se nezmění. Autor této petice se rozhodl něco změnit a jednat. Uděláte to samé? Zahajte sociální hnutí vytvořením petice.
Vytvořte vlastní peticiDalší petice, které by vás mohly zajímat
Petice za pojmenování vltavské náplavky v Praze po Karlu Schwarzenbergovi
595 Vytvořeno: 2024-11-12
Stop the death penalty
306 Vytvořeno: 2024-11-08
Petice za zachování a opravu kulturní památky železničního mostu pod Vyšehradem
24760 Vytvořeno: 2022-12-13
Petice proti pokácení jedle a pro zachování jedlové aleje na hřbitově v Lounech
235 Vytvořeno: 2024-11-11
Petice za statní občanství bez diskriminace
4112 Vytvořeno: 2024-09-11
UZNÁNÍ ZAMEZENÉHO STOLCE BENEDIKTA XVI. A SVOLÁNÍ KONKLÁVE
17132 Vytvořeno: 2023-10-23
Horní míru pro dravce
1360 Vytvořeno: 2024-10-15
Otevřený dopis panu děkanovi a Akademickému senátu Filozofické fakulty Univerzity Hradec Králové
159 Vytvořeno: 2024-11-11
Petice proti zrušení pobočky Úřadu práce v Holicích
538 Vytvořeno: 2024-11-05
Za zachování tramvají na Maninách
805 Vytvořeno: 2024-11-02
Petice proti zrušení pobočky Úřadu práce ve Skutči
136 Vytvořeno: 2024-11-11
Prohlášení k vysokoškolské stávce za klima 2024
135 Vytvořeno: 2024-11-12
Otevřený dopis za podporu sociálních pedagogů ve školách
536 Vytvořeno: 2024-10-20
Petice za pozastavení a odložení terénních úprav spojených s kácením stromů, zejména stoletých dubů v parku Zdenky Landové ve starém Braníku.
96 Vytvořeno: 2024-11-10
Deklarace zastání se srnčí zvěře
2112 Vytvořeno: 2024-08-23
Petice: Žádám o vyvěšení státní vlajky ČR na budově Národního muzea.
349 Vytvořeno: 2023-03-17
Zastavte indoktrinaci dětí genderovou ideologií na všech stupních vzdělávání včetně mateřských škol
687 Vytvořeno: 2024-06-10
Homofobie do škol nepatří
41 Vytvořeno: 2024-11-14
Petice za zrušení Malého státního znaku ČR
80 Vytvořeno: 2023-10-18
Otevřený děkovný dopis Viktoru Orbánovi
2226 Vytvořeno: 2024-10-21