Petice proti pausalizaci romskeho problemu

Jupijup

/ #93 CIGANI

2011-12-31 00:22

Trapný cigoši, tak proč neodtáhnete? Aha budu hádat, protože vás nikde nechtějí? Ono se to tu teď bude ohánět občanskými právy? Tak proč si sháníte nemocenkou a invalidní duchody aby jste nemuseli makat? Proč na pracovním úřad odmítáte všechny práce které vám přidělí? A proč je na pracovním úřadě nejvíce cigánů. Se třemi cikány jsem chodil na střední, hádejte kolik z nich se dostalo do 4 ročníků? Ani jeden a to přesto, že jim stát hradil dopravu, 2 se dostali zázrakem do druháku, kde propadli a pak to zabalili. Zajímavé že? Oni přece chtějí studovat, jen je tu s nimy sprostě zacházeno. :(  takže 4% z vás má střední školu (s maturitou) 16% vyuční obor 80% základku (kolik z nich jí asi dokončilo) a vysokou školu? Jestli je to 0.00000000000001% tak je to moc. Vykopli vás z Kanady, nesnáší vás v Maďarsku, Česku, Slovensku, Francii, Polsku, Ukrajině, Velké Británii, Řecku, Belgii aj. EU zemích, od středověku jste známí jako zloději, vrazi a kočovníci, kteří nikde nechtějí pracovat, ale tak maximálně hrát v cirkuse, kdyby to bylo na mě postavil bych pro vás Gheto, někde na jihu hranic s Rakouskem, kde by jste se mohli rvát a pozabíjet navzájem, jelikož když vás pozoruji zjišťuji, že se nemáte rádi ani mezi sebou. Ano je tu pár ´´Exemplářů´´ , kteří chtějí pracovat a dělat něco pro druhé, ale jestli je to 1/10, tak je to opravdu hodně. Běžte alespoň zametat ty hovna pro těch 8 tis. měsíčně, ať nedřepíte na pracáku a netaháte z nás prachy. Já bych vás jednoduše poslal do důlních šachet, kam patříte( tam nic skurvit nemůžete). A myslíte, že vás pronásledoval jen Hitler za to jací jste? :) je vidět, že do historie příliš daleko nevidíte, ne před ním to byli v Německu jiní. Dokonce vás vyháněli i mniši, to jste nevěděli? V Rusku po vás šel Lenin, po něm Stalin, skončilo to až po 80 roce, kdy v Rusku zavládla demokracie (škoda). Jste odpad a povl, vím je těžké se s tím smířit, je těžké se narodit jako CIGAN, na ktereho se lidé dívají jako na odpad společnosti, kterým bezpochyby je, ale nic jiného vám bohužel nezbývá.