PETICE ZA ODSTOUPENÍ VLÁDY ČESKÉ REPUBLIKY

Nepřihlášený uživatel

/ #605

2012-01-01 22:03

To co se tam děje se už nedá mluvit o zástupcích zvolených, ale o vyvolených. Každý z nich se chová jak monarcha a my jsme jen pro ně poddaní, nebo jak lidi, kteří umí napočítat jen do pěti. Není tam skoro ani jednoho, který se nechová, jak hyjena. Do kdy tady takovou vládu budeme tolerovat. Připadám si jak loutka, se kterou pořád kopou z jednoho rohu do druhého a nejraději by nás oškubali o všechno a oni si svoje platy zaslouží, když jsou na hradě. Kdyby každý měl stejný plat, nebo plat, který si zasloužil, tak by se ten deficit o dost snížil. Chovají se jak bohémové a taky tak si žijí. Nemohu pochopit, že lidi jsou stále klidní. Myslím ti obyčejní, která činí tak nejméně 70%. V Praze tam drží s nimi, tak že žádná defenestrace nebude. Pražák se od té doby má vždy líp, jak ostatní. Kdo chodí stávkovat? Určitě tam není nějaký Pražák. Tolik několika násobných milionářů, kterým pomohla jen vláda špatnými zákonmy i když vědí, že je ten zákon špatný, tak ho odsouhlasí, aby potom měli další práci. Nejsem věřící a ani o politiku jsem se nikdy nestaral a vždy jsem držel hubu a krok, ale co se to v dnešní době děje, tak to je do nebe volající a kdyby existovala spravedlnost a né taková jaká je, tak by tu nemusel být diktátorský režim, ale na každýho stejný metr, tak by se tady nedělala taková šaráda. Havla jsem moc nemusel, ale byl jsem rád, že tam dali takovou dramatickou loutku. A co udělal za hrůzy rodinám, po tak velké amnestii, tak se to jednou budou učit v dějepisu a Klaus, tak jen v jednom to bude mít dobrý, že nedal na Euro, možná se to konečně rozpadně a budeme si zase moci zasít a hospodařit bez nařízeních. Dost jsem se rozepsal, protože Česko zanikne, protože v tom co jsme byli kdysi dobří se už nebude dát znovu uskutečnit tak, aby jsme zase byli mezi těmi lepšími, to nám, jako slovanskému prostému národu nedovolí. Vždy jsem lezli někomu do zadnice a chováme se pořád tak. Tak jsem pro odstoupení a nebo defenestraci, aby co přijdou po nich si už uvědomili, že národ je tu pro ně a né opačně. Kdo si to přečetl do konce, tak mu děkuji, protože jsem invalidní důchodce a opatruji ještě maminku po mozkové mrtvici, která se už z toho nedostane. Takovou mám zlost a oni se ničeho a ničeho nebojí ta naše vrchnost, protože i ti rozhodující orgány nemaní na ně takovou moc, aby tady sjednala pořádek a nebo tahají za jeden provaz. Toť je vše?!!