Demise vlády a jmenování vlády skutečných odborníků.

Miroslav

/ #62 Re: petice

2012-02-06 16:46

#51: proud - petice

Kdyby jste si přečetla Petici pozorně, tak by jste se dočetla, že se budou sice vybírat lidé  s odborným vzděláním, ale MUSÍ PROJÍT PSYCHOTESTY, podobně, jak to dnes dělají velké světové firmy. Tyto testy se v odborné literatuře jmenují Testy na Emoční Inteligenci. Ta nijak nesouvisí s obecně známými testy IQ. Testy na IE dokáží spolehlivě rozpoznat, o jakého člověka se jedná z hlediska morálních hodnot, které on v sobě má. Mj. se podle nich spolehlivě pozná, na co se daný člověk nejlépe hodí. Já jsem prošel obdobnými testy pro koncern TRW a jen jsem se divil, na cože se mne to ptají. Námitka, že vše se dá nějak přelstít, může být možná i v tomto případě z části pravdivá, i když tyto testy vypracovala londýnská renomovaná univerzita. Proto budou tyto testy , alespoň z počátku, muset být doplněny testem na detektoru lži. Kdo nemá co skrývat, tak to pochopí. Máme už dost zakuklených zlatokopů. Nevím, jak jinak lépe poznat, zda ten, či onen "zedník", "učitel", atd. se nezvrhne v lumpa. Přímá demokracie tento problém nijak nevyřeší. Ve Švýcarsku ji mají už dlouho a taky tam není příliš mnoho věcí v pořádku. Bez důkladného prověření těch, o kterých si přejeme, aby pro nás pracovali, se v nejbližších letech asi neobejdeme.