Demise vlády a jmenování vlády skutečných odborníků.

Nepřihlášený uživatel

/ #129

2012-02-08 14:19

Souhlasím s celým zněním petice, jelikož to co se děje v naší společnosti je zcela neúnosné. Ryba smrdí vždy od hlavy. Nejen vláda ale od shora dolů je převážná většina zkorumpovaných politiků a nikdo nehledí na blaho národa ale pouze na blaho své. Proto to takhle vypadá. Lidé už mají dost vlády KMOTRU vládní mafie. Ti se dohodnou i s čertem, jenom aby se udrželiu koryt, ještě k tomu hlasitě mlaskají a po národu chtějí za své špatné vládnutí aby platil za jejich hcyby. Ať zaplatí dluhy, které za těch 20 let nadělali ze svého nakradeného množství milionů a často i miliard. Nastal čas , kdy bude nutné udělat defenstraci, pokud dobrovolně sami neodejdou a to jistě ne ti se budou držet zuby nehty. Ti t.zv. vládní poradci berou tak neslušné peníze za prohrané arbitráže atd.Je nehoráznost vypočítávat celostátní průměr z platů těch milionářů a nadstandartně placených příživníků ve vládě, která je neschopná, nedůstojná a lidmi nenáviděná. Je to jen největší ubohost obírat nejslabší skupiny obyvatel jako jsou postižení lidé, matky samoživitelky, důchodci, kteří si za celý život na svůj důchod v\ydělali a tahle zkorumpovaná vláda si dovolila na důchodove rezervy sáhnout a doposud nic nevrátili. Tedy konkrétně bývalý předseda vlády pan Topolánek. Ostatně nevidím mezi nimi žádný rozdíl, Nečas, Kalousek, Topolánek a ostatní jsou ze stejného kadlubu. Plná ústa krásných slibů a skutek utek a taková jsou tam téměř všichni. Jsem důchodkyně, která je rozčarovaná a nejsem sama co dokázali za těch 23 let rozkrást republiku, která neměla žádné dluhy, lidé měli práci a tihle rectální alpinisté EU nehájí zájmy naše, nás všech ale opět pouze svoje. Každého zloděje se snaží režim uvěznit ale tyhle multimilionářské zloděje nelze, protože si sami pro sebe schválili zákony aby byli krití. Jsem jen obyčejná žena ale myslím, že tenhle můj postoj sdílí většina národa, toho, který nedosáhne ani na průměrný plat desettisíc měsíčně. Vždyť oni nám plivají do tváře a vším co a jak dělají, dávají najevo, že jsou nadlidi a že my, obyčejný plebs máme snášet všechno co nám nalajnují. Bylo by načase aby se konečně národ z té letargie probral a defenestrace by byla namístě. Opřátková Jana