Demise vlády a jmenování vlády skutečných odborníků.

Nepřihlášený uživatel

/ #183 Re: Můj Bůh

2012-02-11 23:38

#42: Ladislav - Můj Bůh 

A co právě vládní boží zástupci kteří chtějí navrátit církvím majetek na který nemají nárok, jelikož jim nikdy nepatřil a církev tento majetek měla jen bezplatně v užívání? Je to další zadlužování a okrádání tohoto národa církví. Co miliardy které stát (všichni občané i nevěřící) kterými iž od dob komunismu tj. 60 let nedobrovolně a hojně dotovali platy kněží, mnichů, jeptišek, a dalšího personálu? Co nesmírné a nevýčislitelné čásky na opravy, údržbu majetku, za toto období všichni občané do tohoto majetku a to i nedobrovolně vložili. Je to humánní a spravedlivé rozhodnutí? Že se zástupci boží nestydí. Taky s tímto rozhodnutím souhlasíte? Pokud ano, tak jste stejný a na víru v boha a jeho spravedlnost si jen hrajete. Pokud nesouhlasíte, tak by jste měl usilovně věřící odrazovat od tohoto nesmyslného okrádání lidu Českého. Vždyt jedno boží přikázání říká NEPOKRADEŠ. Jak má mít člověk autoritu v boha, když vidí jak se jeho zástupci takto chovají, a myslí jen na bohatství a majetky, které mohou ve vhodnou chvíli ukrást? Pokud chcete a jste lepší než zástupci boží ve vládě, odpovězte mi na adresu oldajez@seznam.cz