Demise vlády a jmenování vlády skutečných odborníků.

proud

/ #303

2012-02-25 17:56

My jsme si ted trochunerozumeli:-).Nezabejvam se predstavenym ,nebo nadrizenym,ci hierarchii v pracovnim pomeru,samozrejme ze kazdej z nas je jinak vzdelanej a podle toho zastava svou praci,ze jsou delnici a manageri,mistri a pomocnici a tak dale,to je preci normalni a prirozeny:-).Ja mluvil o bohatejch a chudejch.To jsou dva pary bot,nebudeme michat jablka s hruskama.A verte mi,ze moje zkusenosti jsou pomerne rozsahly,napriklad v americe je model ,rozsirenej a fungujici,kontraktor a subkontraktori,kde jsou si rovni,domluvej se kdo za kolik odvede praci a pak ji provedou,nikdo za nikoho neruci ,kazdej jede sam za sebe,ale to je jen priklad,to nebyl smysl toho o cem jsem psal:-).Smysl je o tom,ze rozdelit lidi na bohaty a chudy je ten zaklad problemu,ne podle prace kterou zastavaji,nebo odpovednosti,ale podle bohatstvi ,kterym disponujou.Vadilo by vam kdyby mel vedouci inzenyr stejnej plat jako delnik? :-))).Me vubec,protoze si myslim,ze ma stejny zakladni zivotni potreby jeden jako druhej,stejny telesny potreby,stejny zaludky,kosti a tak dale :-))))A i tedy kazdej stejenej narok na kvalitni osetreni,jidlo,bydleni a takdale,jsou prece stejni,jen kazdej dela jinou praci,podle svyho vzdelani a IQ za ktery taky ani jeden z nich prece nemuze,to je dano dispozicema jedince.A mnoho jedincu z chudejch rodin by predcilo mnoho slavnejch vedcu,kdyby dosahli financne na jejich kvalitu vzdelani.O tom jsem psal,ze kazdej ma mit stejnou moznost a sanci,bez ohledu na to,kolik si vydela,nebo jeho rodice:-).Uz si rozumime??Timhle smerem se ubira moje rovnostarstvi a to je zaklad stastny spolecnosti,kvalita cloveka,ne vejska jeho konta!..............proud