PETICE ZA ODSTOUPENÍ VLÁDY ČESKÉ REPUBLIKY

Nepřihlášený uživatel

/ #865

2012-02-28 00:20

Ano, naše vláda nás vede do záhuby ,všechny naše zlaté slepičky byly rozprodány, tudíž se to odráží na nynějším DPH, a dalších věcech .
Ale mezi našimi poslanci se najdou i vyjímky, kteří se o něco snaží, ale utápí je ta špína, která si na něco hraje. Nechápu, proč by měli poslanci mít osobní řidiče atd. Kdybych to měl všechno vypsat, tak tu budu do rána .
Nejvíc mě štve, jak se všude škrká, jen aby si mohli přidat na platech. Proč? Dal bych každému podle zásluhy a co dokáže. Ale takové platy a kde nic tu nic...... Pánové poslanci, prvně výsledky, pak odměny a ne jen sliby a pak nic. To nás tedy krásně reprezentujete . Nevím, kterého inteligenta napadlo uvažovat o zrušení porodného, už teď je málo dětí a tímhle tomu tedy moc nepomůžete kluci.
Dále proč se v naší zemi ruší například chov prasat a krav? Jen aby se zase někteří z našich politiků mohli napakovat a pouštěli sem maso a ostatní nekvalitní výrobky z venku. Např. brambory z dovozu, kolikrát jsem je viděl v obchodech nahnilé a co se týká jejich chuti je to hnus. Je mi jasné, že vítězí cena a ne kvalita. Tím pádem to jde do kytek, nevím proč se s tímhle něco neděje, tím že se pořád něco ruší nebo krachuje díky vysoké a kolikrát nekvalitní konkurenci na to doplací akorát slušní lide, kteří přicházejí o praci a vláda s tím nic nedělá, akorát si řeknou však co?... Zvednem daně a ono se to vyrovná.
Je to Hnus co se v tomto státě děje a nikdo s tím nic nedělá.
Souhlasím s příspěvkem #11