Demise vlády a jmenování vlády skutečných odborníků.

Nepřihlášený uživatel

/ #325

2012-02-28 22:43

Slávkovi Popelkovi, musíte na stránky OPONA 2009 (obecná porada o nápravě)

Takže jsem si tak listoval, až jsem narazil na historii tohoto uskupení OPONA 2009, a zjistil jsem že OPONA 2009 navazuje na činnost sdružení Nové Hnutí, Pospolitost a Charta 97.

Je vidět, že pan Popelka se snažil celá 90. léta zachraňovat český lid. Už to na mě někdy působí jako „já vás zachráním, ať chcete nebo ne“. Ale k věci - když jsem se dostal na konec této stránky, nestačil jsem se divit! Je zde uveden tento citát:

Pohled na svět

„Je zajímavé sledovat, jak morálně pokleslé, přemnožené lidstvo, ženoucí se za stále větší spotřebou, využívající k tomu zcela bezohledný, drancující tržní systém hospodářství se blíží se zrychlením ke své sebedestrukci.“

Je zřejmé, že v tomto citátu je spousta pravdy, avšak kdo je vůbec oprávněn hovořit o „přemnoženém lidstvu“? Kdo stanovil nějaké kvóty pro život na zemi? Jak se vůbec někdo může ztotožňovat s tímto citátem?

Komu není jasné odkud vítr fouká, tak tady je odkaz: Římský klub

Tak a teď můžeme pokračovat.

Je všeobecně známo, ač je to veřejné tajemství, že Václav Havel byl členem Římského klubu, ano tohoto totalitářského Římského klubu Ano o Havlovi to je již známo, ale jak to souvisí se Slávkem Popelkou?

Jak jsem již poukázel na citát ze stránek OPONA 2009, není od věci se podívat na provázanost hnutí a organizací. Začal bych asi u strany Zelených. O slabosti Václava Havla pro stranu zelených netřeba psát, avšak o tom, že pan Popelka se přímo podílel na zakládání této strany, se nikde moc nepíše.

Od strany zelených je to jen kousek k hnutí Duha. Na tomto místě si můžete přečíst o propojení s Římským klubem. O slávkovi Popelkovi se zase dočtete zde, že působil v Olomoucké pobočce hnutí Duha.Narazil jsem na moc zajimavou vec,tady: http://freeglobe.parlamentnilisty.cz/Articles/1549-kdo-ma-zajem-o-lidi-v-ulicich-rodi-se-novy-havel-.aspx .... a moc rad bych si k ni precetl nejaky rozumny vyjadreni,dost me to totiz prekvapilo!!!.........proud